29.8 C
Belgrade
sreda, 28 jula, 2021

ŠTA TO ZNA PALMA: Gde je bila nečija glava za vreme sudara? (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma ne prestaje da iznenađuje javnost svojim gostovanjima i izjavama na režimskim televizijama, a sada je otkrio i da poseduje informacije „gde je bila glava osobi kad je nastradala jedna osoba“.
– Ja mnogo više znam o njima, i ovih dana samo time sam se bavio. Ko je bio u kolima kada je nastradala jedna osoba, gde je bila glava toj osobi kad je nastradala jedna osoba… i neću sad sve da otkrijem i da pričam sada. I ovo sad nije – ja tebe plašim, ako ti kažeš za mene ja ću za tebe. Ništa ne pričam. Naravno, ne pričam ništa loše o ljudima sa kim sam imao vlast – rekao je Palma na „Happy“.

On je u ovom gostovanju obavestio i da je „za informaciju gledalaca drugi političar po popularnosti posle Aleksandra Vučića“, ali i da „ko prenoći kod mene jedno veče i jednog dana, on je moj i Božiji, što bi rek’o narod“. Palma je stigao i da se našali, te je najavio da mora da promeni vizit kartu i da na njoj pored svog imena i prezimena doda nastavak „bunga bunga“.

Ono o čemu građani Srbije nisu obavešteni jeste kakve sve to informacije poseduje Palma i o kome. S obzirom na to da je nagovestio da se radi o državnom vrhu Srbije i da zna informacije koje bi pomogle nadležnim organima da reše određene slučajeve, pitanje je da li će nadležni ispitati Markovića po toj osnovi.

- Advertisement -

Postoje mnogi koji bi voleli da znaju „ko je bio u kolima kada je nastradala osoba“ i šta se zapravo dešavalo, ali po svemu sudeći, ovu infomaciju Palma će nastaviti da čuva.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti