1.1 C
Belgrade
utorak, 7 decembra, 2021

OTVORENO PISMO POLICAJCA STEFANOVIĆU: Nebojša, jedva čekamo da si stavimo lisice na ruke!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nismo želeli više da ti se obraćamo s obzirom na tvoje katastrofalne greške tokom rukovođenja policijom. Poklanjamo ti previše pažnje i medijskog prostora, a tebi bi Nebojša pažnju maksimalno trebalo da posvete istražni organi Republike Srbije. Tako je po Zakonu ove zemlje.

Čitamo danima kako se crnogorski bezbednjak ubio zbog griže savesti kao posledice nečasnih i neprofesionalnih stvari koje je radio tokom službovanja. Nadamo se da će i mnogima iz tvog i Dijaninog okruženja proraditi savest, samo ne na način kao ovom bezbednjaku iz Crne Gore. Mi bismo iskreno više voleli da vam savest proradi na način da otkrijete sve zloupotrebe koje su vršene pod direktnom komandom tebe Nebojša Stefanoviću i tvoje Dijane Hrkalović.

Tu bi svašta isplivalo. Sigurni smo da bi ti pošteno odgovarao pred istražnim organima Republike Srbije, a ko zna, možda bi bili spašeni nečiji životi ili imovina. Mi ne znamo šta ste vas dvoje sve radili i kolika je dubina i širina tvojih i Dijaninih nezakonitih radnji tj zloupotreba.Pokojni inspektor Dejan JovićPokojni inspektor Dejan Jović

- Advertisement -

Sećamo se kako ste ti i Dijana danima satanizovali poštenog inspektora Dejana Jovića. Pošten, častan, hrabar, Dejan Jović je bio sve ono što je bilo nepoželjno u vreme vaše strahovlade. Plašili ste se njega i svih koji su bili kao on. Samo ste pogrešili u jednoj proceni – 99% policajaca je časno, hrabro i pošteno! Brutalno ste smenjivali policajce, slali ste ih u udaljene stanice policije, u vatrogasce, na niža radna mesta, delili otkaze…

Kratko rečeno, radili ste ti i tvoja Diksi apsolutno sve da bi bukvalno oterali poštene policajce iz službe. Neki nisu izdržali. Dali su otkaz. Neki su umrli usled srčanih smetnji prouzrokovanih vašim metodama, neki su se teško razboleli a nekima ste ubili volju i želju za bilo kakvim radom. Nekima se i danas preti kao inspektoru Slobodanu Milenkoviću. Ukoliko je ta pretnja istinita, to je strašno. Ti i Dijana ste maestralno obesmisli policijski posao. Danas je meta Milenković sutra neko drugi od nas preko 40.000….. Strašna je i pomisao na to.

Na tvojim svakodnevnim konferencijama za medije (sa i bez voda specijalaca iza tebe i Diksi) stalno bi pričao kako sve radiš u interesu građana i bezbednosti Republike Srbije. Lepo zvuči, ali je to netačno i nelogično. Objasnicemo ti sve. Ne brini, „doktore“.

- Advertisement -

Postavićemo ti dva jednostavna pitanja, s obzirom na to da imaš samo srednješkolsko obrazovanje, (to je dokazano da imaš):

1. Kad te boli zub, je l’ ideš kod zubara ili policajca?

2. Kada si renovirao svoju vilu na Bežanijskoj kosi, jesi li angažovao građevinske radnike ili neurohirurge, spikerke, ronioce, inspektore..?

Pa po tvojoj logici, mogao si njih da angažuješ.

Ne razumeš. Nismo ni mi.Dijana Hrkalović, Nebojša Stefanović i Biljana PopovićDijana Hrkalović, Nebojša Stefanović i Biljana Popović

Evo da ti objasnimo – nikada, ali nikada nisi ništa uradio u interesu građana Srbije i države Srbije. Krenućemo redom. Celo tvoje okruženje je bilo diletantsko počev od Dijane Hrkalović (psiholog), Dunje Reljić (psiholog), Katarine Tomašević (pravnice-radnice iz pošte), Ivana Ristića (menadžera), Milana Gaka (vozača, menadžera), Gorana Papića (konobara iz restorana Jahorina), Miljana Stanojevića (profesora fizičkog), Tintora (profesora fizičkog).

Možemo da nabrajamo do sutra…

Kada si već toliko „brinuo“ o građanima Srbije, zašto se nisi okružio prekaljenim profesionalcima, najboljim studentima policijske akademije?

Zasto si se okružio bezbednosno apsolutno nepismenim ljudima. Rećićemo ti razlog. Da bi bio dominantan nad njima i da bi imao osećaj da si iznad njih. Doduše, jedini si u toj družini kome je dokazano da nema fakultetsku diplomu, a kamoli doktorat, što govori u prilog činjenici da nikada u stvari nisi ni bio iznad njih. U prilog ovome govoriće i činjenica da će se vrlo brzo svi distancirati od tebe. Nadamo se samo da će nekima proraditi savest što pre!

Ti si i koordinator svih bezbednosnih službi u Srbiji. Kruna karijere, reklo bi se, ali u tvom slučaju posle mašine za meso (u kojoj su mleveni ljudi) i prisluškivanja, to je jako, jako zabrinjavajuće.

Ustvari to i nije tako strašno. Čovek skromnog obrazovanja, sa izraženom maksimalnom sujetom i nije opasan za tu funkciju jer on i ne razume šta radi niti šta bi trebalo da radi.FOTO: Ilustracija/ProfimediaFOTO: Ilustracija/Profimedia

U našem sledećem obraćanju, nadamo se da ćeš odgovarati u svojstvu osumnjičenog….

Do viđenja, Nebojša iz Beograda.

P. S. Mnogo nas je koji će ti sa zadovoljstvom staviti lisice na ruke.

„Tvoji“ policajci

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti