OTKRIVAMO: Prsti Darka “Lokatora” Trifunovića u medu zapadnih fondova

Obavezno pročitajte

I vrapcima na grani je poodavno dobro poznato da je saradnik NVO “Institut za međunarodnu i nacionalnu bezbednost”, Darko “Lokator” Trifunović, koji je nadimak zaslužio razotkrivanjem strateških pozicija naše vojske tokom NATO agresije na SRJ, sklon različitim oblicima intelektualnog i ideološkog prostituisanja kako bi od raznoraznih zapadnih fondova izmuzao koji dolar ili evro.

- Advertisement -

Pošto je uvideo da su, u aktuelnoj geopolitičkoj situaciji, zapadni fondovi i centri moći najzainteresovaniji za proširivanje i produbljivanje teze o Rusiji kao bauku koji se nadvio nad ostatkom slobodnog sveta, Trifunović je otpočeo sa pažljivom pripremom terena za operaciju “uzmi koju paru od Zapada”. Tako je u prvoj fazi, kroz izjave koje je dao pojedinim ovdašnjim medijima o navodnom nacističkom karakteru ruske specijalne operacije u Ukrajini (iako je ista motivisana borbom protiv neonacističkih elemenata u ukrajinskim redovima), pokušao da dođe “na radar” zapadnog faktora.

Međutim, nakon što to nije dalo željene rezultate, budući da takvih medijskih čankolizaca danas ima u izobilju, iz petnih žila se napregao da, uz podršku svog vernog saborca za mrvicu zapadne pažnje (i para), redovnog profesora Fakulteta bezbednosti u Beogradu Zorana Dragišića, pokuša da unese pometnju u redove ovdašnje “antiputinovske” opozicije, sa krajnjim ciljem da iz priče istisne advokata i lidera NVO “Oktobar” Čedomira “Podmornicu” Stojkovića. Kako smo saznali iz dobro informisanih izvora, bliskih kako Trifunoviću, tako i opskurnim ruskim opozicionarima u našoj zemlji, okupljenim uglavnom oko NVO “Rusko demokratsko društvo” na čelu sa Pjotrom Nikitinom, Trifunović je već preduzeo konkretne korake na tom planu. Naime, predstavnicima zapadnih fondova, koji su do sada izdašno finansirali Stojkovića, predočio je konkretne kompromitujuće materijale koji “Podmornicu” dovode u vezu sa upražnjavanjem različitih poroka, poput neumerenog uživanja u alkoholu, narkoticima i uslugama poslovne pratnje muškog pola, ali i sa bizarnim fiziološkim poremećajima, kao što je sklonost nekontrolisanom mokrenju u stresnim situacijama.

Trenutno, Trifunović iščekuje ishod ove “specijalne operacije”, nadajući se da će u promociji antiruskih stavova postati favorit zapadnog faktora umesto Stojkovića. Ostaje da se vidi da li će u periodu pred nama prste “Podmornice” u medu zapadnih fondova zameniti prsti “Lokatora”.

Ostavite komentar

Najnovije objave

TANJA MIŠČEVIĆ: Srbija nije neutralna, konstantno politički podržavamo integritet Ukrajine

Srbija nije neutralna kada je reč o ratu u Ukrajini, ona jeste vojnoneutralna, ali ne politički, izjavila je danas...

Još priča na sličnu temu