18.5 C
Belgrade
sreda, 21 oktobra, 2020

BOG POSTOJI: Opisao trenutak posle smrti i „biće čiste ljubavi“

NAJČITANIJE

UZNEMIRUJUĆE: Delili drogu osnovcima, roditelji dece ih tukli bejzbol palicama (VIDEO +18 )

U ruskom gradu Barnaul grupa dilera podelila je grupi osnovaca nižih razreda narkotike, uglavnom ekstazi i spid u vidu bombona i žvaka.

“PUTIN OSLOBODIO LAVOVE I TIGROVE“ Na sve spremni da spreče kršenje izolacije?

Jutros na društvenim mrežama "eksplodirala" je vest kako su "ruske vlasti na nalog predsednika Vladimira Putina, oslobodile na stotine lavova, kako...

OGLASILA SE I KUBA: Imamo lek. Spremni smo da snabdevamo i ostatak sveta

Kuba tvrdi da ima dovoljno rezervi antivirusnog leka koji se koristi za lečenje korona virusa da pokrije potražnju kod kuće, kao i potrebe drugih...

EKSKLUZIVA: Ovo je novi sastav Vlade Republike Srbije

Iz dobro obaveštenih izvora iz Nemanjine ulice, ovako će izgledati novi sastav Vlade Srbije:Ana Brnabić, premijer i...

Čovek koji je iskusio kliničku smrt, a zatim se vratio u život, opisao je kako je prvo osetio bes i bol pre nego što ga je „biće čiste ljubavi“ prihvatilo u zagrobnom životu.

Mnogi ljudi tvrde da su imali susret sa zagrobnim životom, ali malo je onih koji su živopisno i jasno zapamptili svaki detalj kao što je to u Vilijamovom slučaju.

Srce mu je stalo posle srčanog udara. Iako su ga na kraju spasili, Vilijam veruje da je privremeno zakoračio na „drugu stranu“ i seća se procesa umiranja.

- Advertisement -

Kaže da je prošao kroz niz emocija i tvrdi da je čak imao i vremena da razmišlja o Elvisu, dok je umirao.

Na kraju nadrealnog iskustva, rekao je da je prihvatio smrt i dok je to činio, prihvatilo ga je „biće čiste ljubavi“.

Vilijam je prepričao svoje iskustvo fondaciji za istraživanje života posle smrti.

- Advertisement -

– Osetio sam kako mi srce sve sporije kuca kad sam čuo kako me deca zovu. Tada je nastao mrak. Osećao sam kako se moje biće ili „svest“ uvlači u mračnu prazninu. Moja prva misao i osećaj bila je radoznalost.

– Pitao sam se da li je Elvis osećao ovo dok je umirao. Onda sam postao besan i pomislio sam da je smrt bedan izgovor za „biće“ koje nema hrabrosti da se suoči sa mnom licem u lice.

– Morala je da mi se prišunja iza leđa i da mi kaže da ću umreti, bez ikakve napomene. Tada sam shvatio da umirem. Kada sam to prihvatio, osetio sam prisustvo nečega šti mi je govorilo da umirem i da će to biti u redu.

– Nisam osetio bol u ovoj praznini. Osetio sam osećaj opuštenosti i smirenosti, bilo je prijatno na čudan način. Još sam mogao da razmišljam i bio sam svestan da sam negde i da nisam sam.

- Advertisement -

– Osetio sam prisustvo bića čiste ljubavi i prihvatanja. Ovaj osećaj bezuslovne ljubavi je neodoljiv. Ovo prisustvo mi se činilo poznatim, kao da sam oduvek poznavao to biće i znao šta je to. Mislio sam i ono me je čulo: „Ne bi trebalo da umrem pred decom, ne želim da im to uradim“. Onda sam se vratio.

Neurolog Kristofer Koč smatra da su vizije poput Vilijamove relativno normalne i da su obično znaci da mozgu ponestaje kiseonika ili da se sam skenira u potrazi za tehnikama preživljavanja.

– Prihvatam stvarnost ovih intenzivno proživljenih iskustava – napisao je doktor Koč u članku za „Scientific American“.

- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti

NADALOV PLAN KAKO DA SVRGNE NOVAKA SA TRONA: Evo šta Španac mora da uradi da bi bio broj 1!

Rafael Nadal i Novak Đoković učestvovaće na po još dva turnira u 2020. godini, a rezultati će odrediti koji od njih...

VELEIZDAJA: Vučić odbio da oda poštu poginulima u 2. SVETSKOM RATU!

"Aleksandar Vučić je odbio da oda poštu poginulima u oslobađanju Beograda 1944. Umesto toga je na dan oslobođenja Beograda položio venac...

NARODNE STRAŽE POBEDILE : Vojska Crne Gore odustala od vežbi na Sinjajevini!

Načelnik štaba Generalštaba Vojske Crne Gore, pukovnik Aleksandar Pantović, saopštio je da je izviđački tim konstatovao da se nijesu stekli uslovi...

TIODOROVIĆ UKRAO NOVU GODINU: Od kuće SLAVIMO!

Podsetimo, prva je doček Nove godine otkazala Budva u kojoj su tradicionalno nastupale najveće zvezde sa prostora cele eks Jugoslavije.

KREĆU RIPREME ZA KATANAC: Uvedena vanredna situacija!

Vanredna situacija, kao priprema za katanacOpština Aleksandrovac uvela je danas vanrednu situaciju usled pogoršane epidemiološke situacije, saznaju...