MONAH ANTONIJE: Glavna tema nisu KRUŠIK I JOVANJICA, nego KOSOVO, MIGRANTI, KORONA I PEDERI!

Obavezno pročitajte

Monah Antonije i njegov govor

Zavšen je protest „Decu vam ne damo“ ispred Predsedništa Srbije, odnosno Vučićevog radnog mesta.

Narod se okupio da iskaže nezadovoljstvo, kako zbog krađe beba i odvođenja dece iz bioloških porodica ko zna gde, poput male Nevene, tako i zbog korona diktature i primoravanja dece da nose maske koje zvanično ne mogu da sačuvaju od virusa, ali disanje otrovnih gasova koje izdišemo, može da ugrozi zdravlje kada se maske dugo nose.

- Advertisement -

– Imali smo nedavno slučaj devojčice iz Zaječara, čiji je otac tražio pomoć na društvenim mrežama, jer nije znao gde mu je dete. Ona je oteta iz hraniteljkse porodice bez reči, bez najave, što, nažalost, nije ni prvi ni poslednji put. Šta su uradili vlast i mediji kada se javnost pobunila? Pa, mediji su počeli da puštaju ministra Đorđevića, koji je prethodno rekao da je jedno dete oduzeto zato što je imalo šugu. Time se služe oni koji žele da zataškaju to da Centar za socijalni rad protivustavno oduzimaju decu roditeljima – rekla je dr Jovana Stojković.

Na protestu su govorile majke i borci za prava deteta i pravoslavne Srbije.

Učesnici su okupljanje kod Predsedništva završili uzvikujući pogrdne parole Vučiću.

Nakon toga je održana protestna šetnja do RTS-a gde je govorila Jovana Stojković u vezi medijskog mraka. Ona je pozvala novinare Javnog servisa, koga svi plaćamo, da izađu i izveštavaju sa najavljenog protesta i naroda koji se okupio ispred RTS-a. Naravno, iz RTS nije stigao nikakv odgovor.

Nakon toga je protest „Decu vam ne damo završen“, a održan je govor monaha Antonija kao i svake subote na još jednoj u nizu litija za odbranu pravoslavlja. Srbin.info je nastavio da izveštava i sa litije, pa poslušajte šta je otac Antonije večeras poručio i Vučiću i crkvi i narodu Srbije.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Kraj zapadnog sna: Niko u svetu ne može da mu parira

Uprkos nadama i prognozama Zapada da će specijalna vojna operacija u Ukrajini devastirati ruski narod i svrgnuti Putina sa...

Još priča na sličnu temu