GAĐAO PEPELJAROM KOLEGU IZ SNS: Nema povređenih, Vesić, Mona i Selaković glasali za izbacivanje Stefanovića!

Obavezno pročitajte

RAT U SNS

Još 7. januara kada je i pokrenut portal Slavija Info prvi smo poveli priču o raspadu SNS i međusobnog sukoba Nebojše Stefanovića i Aleksandra Vučića. Za mnoge su tada te informacije bile u rangu teorija zavere, dok ubrzo nije krenulo blaćenje Nebojše Stefanovića u Vučićevim medijima, ali i preko Vučićevih megafona.

Nedugo potom je usledilo i hapšenje grupe Veljka Belivuka sa kojim su odlično bili povezani Nebojša Stefanović i njegova sekretarica Dijana Hrkalović, a u jednom trenutku su za Stefanovića i mediji postali zatvoreni, nigde nije mogao da da intervju a čak i kada su se obraćali ministri, on nije prisustvovao na tim konferencijama.

- Advertisement -

Bolesni diktator Aleksandar Vučić nije mogao da mu oprosti to što je ovaj pokušao da ga skine sa trona i zato što je ispričao amerikancima neke stvari koje su zabolele Aleksandra Vučića. Uprkos tome što je lud, i dalje ima odličnu moć rasuđivanja i shvatio je da to više nije Nebojša iz Beograda, Neša Slina, već neko ko ozbiljno može da ugrozi njegovu diktatorsku i politiku tiranije, jer ako može da proda sebe, prodaće i Aleksandra Vučića.

SNS pere sebe od kriminala

Kao i svaki diktator, i picousti ima svoju taktiku. U medijima je govorio kako veruje Nebojši Stefanoviću a uporno ga je potkopavao dopuštajući istim tim medijima ali i svojim megafonima da ga blate i osuđuju za najbrutalnije stvari za koje se dobija robija bar 40 godina.

A onda počinju stranački odbori po svim mestima i masovno otkazivanje poslušnosti Nebojši Stefanović, pa čak i na onim mestima gde se znalo da je najjači izglasano je njegovo poverenje. Na Voždovcu, koji je faktički bio njegov je pao. Niš, Čačak i mnogi drugi veliki gradovi, ali i sela su u procesu izglašavanja nepoverenja Nebojši Stefanoviću.

Cvijetin Milivojević smatra da će Stefanović biti isteran iz stranke i da zapravo treba da bude zahvalan, ako dobije neko počasno mesto. Takođe, tzv. opozicioni analitičari u tzv. slobodnim medijima najavljuju da je ovo početak raspada SNS, i da dolazi kao kolaterlana šteta obojici, jer je i Vučiću i Stefanoviću trenutno prioritet da potonu dokazi o tome da su umešani u kriminal ili da imaju bilo kakve veze sa kriminalom.

SNS pepeljara zbog sukoba na vrhu kartela

I dok na vrhu piramide se vodi bitka na taj način, u jednom malom selu u severnoj srpskoj pokrajni AP Vojvodini, prema našim izvorima dogodila se presmešna situacija. S obzirom da nije jednoglasno doneta odluka o smeni Nebojše Stefanovića, Vučićev pion je pepeljarom gađao čoveka koji nije podigao ruku i zbog kojeg je rezultat ostao nerešen. Došlo je do manjeg fizičkeg obračuna, ali se sve završilo u najboljem redu, bez povređenih.

Proterati ga iz stranke, ali i iz vrha države

Prema najnovijim informacijama Slavija info iz prve ruke saznaje da više nije u pitanju samo obračun da se Nebojša Stefanović izbaci iz SNS kartela, već i da se udalji kao ministar što može ipak biti malo veći problem zato što je još uvek ministar, ali ni manje ni više, nego vojske, koja ipak poseduje silu i to trenutno najviše glavobolje zadaje Aleksandru Vučiću. Hoće li Stefanović imati hrabrosti da digne vojsku? Pitanje je koje odzavanja kod mnogih analitičara političke situacije.

Ostavite komentar

Najnovije objave

IGRA JE GOTOVA! BORELJ I ESKOBAR DEMANTOVALI VUČIĆA: Sporazum o Kosovu je OBAVEZUJUĆI i BEZ njegovog POTPISA!

Nije prošlo ni 24 sata od sastanka u Ohridu, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokušao je da ubedi javnost...

Još priča na sličnu temu