20.8 C
Belgrade
ponedeljak, 27 septembra, 2021

GAĐAO PEPELJAROM KOLEGU IZ SNS: Nema povređenih, Vesić, Mona i Selaković glasali za izbacivanje Stefanovića!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

RAT U SNS

Još 7. januara kada je i pokrenut portal Slavija Info prvi smo poveli priču o raspadu SNS i međusobnog sukoba Nebojše Stefanovića i Aleksandra Vučića. Za mnoge su tada te informacije bile u rangu teorija zavere, dok ubrzo nije krenulo blaćenje Nebojše Stefanovića u Vučićevim medijima, ali i preko Vučićevih megafona.

Nedugo potom je usledilo i hapšenje grupe Veljka Belivuka sa kojim su odlično bili povezani Nebojša Stefanović i njegova sekretarica Dijana Hrkalović, a u jednom trenutku su za Stefanovića i mediji postali zatvoreni, nigde nije mogao da da intervju a čak i kada su se obraćali ministri, on nije prisustvovao na tim konferencijama.

- Advertisement -

Bolesni diktator Aleksandar Vučić nije mogao da mu oprosti to što je ovaj pokušao da ga skine sa trona i zato što je ispričao amerikancima neke stvari koje su zabolele Aleksandra Vučića. Uprkos tome što je lud, i dalje ima odličnu moć rasuđivanja i shvatio je da to više nije Nebojša iz Beograda, Neša Slina, već neko ko ozbiljno može da ugrozi njegovu diktatorsku i politiku tiranije, jer ako može da proda sebe, prodaće i Aleksandra Vučića.

SNS pere sebe od kriminala

Kao i svaki diktator, i picousti ima svoju taktiku. U medijima je govorio kako veruje Nebojši Stefanoviću a uporno ga je potkopavao dopuštajući istim tim medijima ali i svojim megafonima da ga blate i osuđuju za najbrutalnije stvari za koje se dobija robija bar 40 godina.

A onda počinju stranački odbori po svim mestima i masovno otkazivanje poslušnosti Nebojši Stefanović, pa čak i na onim mestima gde se znalo da je najjači izglasano je njegovo poverenje. Na Voždovcu, koji je faktički bio njegov je pao. Niš, Čačak i mnogi drugi veliki gradovi, ali i sela su u procesu izglašavanja nepoverenja Nebojši Stefanoviću.

- Advertisement -

Cvijetin Milivojević smatra da će Stefanović biti isteran iz stranke i da zapravo treba da bude zahvalan, ako dobije neko počasno mesto. Takođe, tzv. opozicioni analitičari u tzv. slobodnim medijima najavljuju da je ovo početak raspada SNS, i da dolazi kao kolaterlana šteta obojici, jer je i Vučiću i Stefanoviću trenutno prioritet da potonu dokazi o tome da su umešani u kriminal ili da imaju bilo kakve veze sa kriminalom.

SNS pepeljara zbog sukoba na vrhu kartela

I dok na vrhu piramide se vodi bitka na taj način, u jednom malom selu u severnoj srpskoj pokrajni AP Vojvodini, prema našim izvorima dogodila se presmešna situacija. S obzirom da nije jednoglasno doneta odluka o smeni Nebojše Stefanovića, Vučićev pion je pepeljarom gađao čoveka koji nije podigao ruku i zbog kojeg je rezultat ostao nerešen. Došlo je do manjeg fizičkeg obračuna, ali se sve završilo u najboljem redu, bez povređenih.

Proterati ga iz stranke, ali i iz vrha države

Prema najnovijim informacijama Slavija info iz prve ruke saznaje da više nije u pitanju samo obračun da se Nebojša Stefanović izbaci iz SNS kartela, već i da se udalji kao ministar što može ipak biti malo veći problem zato što je još uvek ministar, ali ni manje ni više, nego vojske, koja ipak poseduje silu i to trenutno najviše glavobolje zadaje Aleksandru Vučiću. Hoće li Stefanović imati hrabrosti da digne vojsku? Pitanje je koje odzavanja kod mnogih analitičara političke situacije.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti