0.1 C
Belgrade
četvrtak, 28 oktobra, 2021

KLJUČNI SVEDOK: Od Mila smo dovozili novac od droge u Sarajevu

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Milo i Droga

Arbin Cibra, bivši telohranitelj Fahrudina Radončića, izneo je šokantno svedočenje o povezanosti Đukanovića sa švercom droge i njegovim ilegalnim poslovima sa Radončićem i Naserom Keljmendijem.

– Đukanović je dolazio u kuću Radončića u Sarajevo. Radončić je organizovao i provod za NJEGA u restoranu sa trbušnim plesačicama, kojem je prisustvovao i Naser Keljmendi. Tu je bio i Ekrem Lekić, koji je i dolazio kod Mila u Crnu Goru. Preko Keljmendija su pomenuti organizovali brojna ubistva.

- Advertisement -

Takođe, često smo dolazili u Crnu Goru kod njega. Jednom prilikom smo se sastali sa Veselinom Veskom Barovićem, bliskim saradnikom Đukanovića i najvećim tajkunom u Crnoj Gori. Sastanak s Milom i Radončićem održan je kod Kotora u hotelu „Splendida“.

milo,

Iz CG smo blindiranim vozilima dovozili vreće para u Sarajevo. Đukanović je posredovao da bismo pod rotacijom došli u Sarajevo Kejmendiljevim autom. Niko nas nije zaustavio.

Taj novac je Radončić ubacivao u legalne tokove, između ostalog i u svoj toranj. To je novac od trgovine drogom – istakao je Cibra.

- Advertisement -

Šta je još o mutnim poslovima Mila Đukanovića, Fahrudina Radončića i Nasera Keljmendija, izjavio Arbin Cibra, pogledajte i poslušajte u video prilogu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti