20.5 C
Belgrade
sreda, 20 oktobra, 2021

OBUČINA RASTURILA ČALETA: Ana, gde je pismo o hapšenju Lončarovog bezbednjaka?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

„Dobro veče svima, posebno Ani! Delovalo je, doduše davno, da se zadužena za digitalizaciju razume u internet, podkaste i uopšte društvo u kojem je premijerka. Kad, ne lezi vraže, borkinja za svoja gej prava oglasi se baš svim tim povodima otvorenim pismom, zavapi i spasi dušu“, rekla je Jelena Obućina u uvodu „Pregleda dana“ na Newsmax Adria.

– Ana se zgražava nad psovanjem! Ne zgražava se nad igranjem vatre na Kosovu. Ana se zgražava nad psovanjem, ne nad huškanjem regiona. Ana nam se ne obraća da nam objasni, na primer, je l’ njen ministar Nebojša pokrao 800.000 evra kako piše krilo naprednjaka u glasilu Objektiv, ili brani Srbe, kao jutros na Pinku. Ana ne piše otvoreno pismo da nam kaže zašto je uhapšen Lončarov bezbednjak iz okruženja ili zašto policija poziva advokate da proveri hoće li ići na proteste. Ana to prećutkuje jer to dušu ne spasava – seče Obućina i nastavila pravo u metu:

- Advertisement -

– I Ana bi htela da psuje, nego neće. Ana sve koji nisu Vučić zove „samoubeđeni“. Ana sebe naziva sendvičarkom. Nemojte ljudi, vi koji ste pisali pismo, sendvičari ne žive u Jovankinoj vili na Dedinju. Ili, umesto Vidojkovićevog, da vas pitamo predsednikovim rečnikom: Jeste li bre, vi, normalni, da li ste normalni – pita Obućina.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti