8 C
Belgrade
ponedeljak, 18 oktobra, 2021

UŽASAN VIDEO: Tuča devojčica, drugari navijaju, NAPRAVILI RIJALITI OD SRBIJE!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Jezivo nasilje među devojčicama zabeležno je 19. septembra u dvorištu Osnovne škole „Heroj Radmila Šišković“ u Smederevskoj Palanci, a snimak ove tuče već danima kruži društvenim mrežama.

Na snimku se vidi kako se dve tinejdžerke fizički obračunavaju, čupaju za kosu, udaraju, obaraju na pod, dok njihovi vršnjaci sve to snimaju, pa čak i navijaju.

Među njima je bilo i onih koji su želeli da se pridruže tuči, dok je jedna od devojčica, učesnika ovog obračuna, odbijala da prestane.

- Advertisement -

– Roditelji, društvo… Nemam adekvatnu reč kojom bih opisala ovo divljaštvo, nasilje nad bilo kim treba jednom za svagda sankcionisati i najoštrije kažnjavati. Ispred osnovne škole u Smederevskoj Palanci – napisala je korisnica tvitera uz snimak tuče.

Na stravičnom snimku vidi se kako se dve devojčice udaruju i tuku, a u jednom trenutku padaju  na pod i nastavljaju da se biju. Za to vreme, više od 10 maloletnika ih okružuje i navijaju i smeju se.

– Noga, noga, noga – čuje se kako viče jedan dečak, verovatno aludirajući na jednu devojčicu kako da udari tinejdžerku.

- Advertisement -

Povodom ovog događaja oglasila se Osnovna škola „Heroj Radmila Šišković“, ispred čijeg se dvorišta dogodila ova tuča. Direktor Miroslav Mihajlović rekao je juče da se tako nešto nikada nije dogodilo u ovoj školi, te i da će policija ispitati ko su deca sa jezivog snimka.

– Policija će utvrditi ko su deca sa snimka, ali to nisu učenici naše škole. Sproveli smo proceduru zaštitu učenika, učinili smo sve što je u našoj nadležnosti da se našim đacima ne dogodi ovako nešto – rekao je Mihajlović.

Ova brutalna tuča dogodila se samo tri dana pošto je u Maloj Krsni kod Smederevab brutalno pretučena tinejdžerka (13).

Nju su, kako smo pisali, pretukle i vređale godinu dana starije devojčice, učenice osmog razreda Osnovne škole „Đura Jakšć“. Kako je njena majka Slavica D. ispričala, devojčica je sada malo bolje, ali je psihički jako loše i ima košmare.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti