OBRADOVIĆ OPLEO PO VUČIĆU: Niko ne može na nešto da natera Željka Obradovića, NIKO!

Obavezno pročitajte

Legenda srpske košarke, Željko Obradović, govorio je o svom dolasku u Partizan i ambiciji da voljeni klub vrati u vrh. Obradović je govorio o promenama u svetu košarke, Nikoli Jokiću, Janisu Adetokumbu, rivalstvu sa Crvenom zvezdom, istoriji Partizana, a jedan segment velikog intervjua za Nedeljnik zauzima i tema njegovo dolaska.

Njemu je postavljeno pitanje da li su viši funkcioneri SNS vršili pritisak sa njega da dođe i da li je pre dolaska razgovarao sa Aleksandrom Vučićem, što je „presekao“ Željko odgovorom.

„Ne. Nikakvog pritiska nije bilo, niti na mene neko može da vrši pritisak. Svoje profesionalne odluke donosim sam. I razgovaram sa svojom porodicom.“

- Advertisement -

Usledilo je još jedno pitanje da l je bilo razgovora sa predsednikom Srbije.Aleksandar Vučić

“Ponavljam, nikakav pritisak na mene nije vršen i odluka da se vratim u Partizan je bila samo moja. Ne može Željka Obradovića niko ni na šta da natera. Razgovarao sam samo sa porodicom, kada sam donosio odluku, a usput sam razgovarao i sa mnogim drugim ljudima. Ja sam samo svoj. Imam iza sebe godine u kojima se nikada nisam krio iza bilo koga, jer za tim nisam imao potrebu, sve sam u životu uradio tako što nisam pripadao nikome.

Svoje političko opredeljenje iskazujem tako što zaokružim neki broj na glasačkom listiću i ubacim ga u kutiju. I to preporučujem svima da urade. Naravno da smo mi politička bića, ali ja nisam političar, moj teren je košarkaški. I da, nisam samo svoj, tu sam pogrešio. Ja sam samo Partizanov“, rekao je Obradović za Nedeljnik.

Ostavite komentar

Najnovije objave

MIROLjUB MILANOV KONTROVERZNI UČESNIK EMISIJE „PROVODADžIJA“ NA METI FEHLINGERA I STOJKOVIĆA

Nakon skandaloznih internet objava funkcionera EU Gunter Fehlingera (Gunther Fehlinger), našoj redakciji je obratio Miroljub Milanov iz Niša, koji...

Još priča na sličnu temu