VULIN NE ZNA ŠTA PRIČA: Policija stane, mladi igraju a devojka pokloni cvet, to je OBOJENA REVOLUCIJA!

Obavezno pročitajte

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da „policija ne može da obezbeđuje nelegalne skupove“, navodeći da za održavanje protesta prethodnih subota nisu tražene dozvole.

„To je kao da se nelegalno priključite na toplovod i zovete toplanu da kažete ne valja mi pritisak i temperatura mi nije odgovarajuća“, rekao je Vulin za TV Hepi.On je naveo da su „obojene revolucije“ od Hongkonga, preko Ukrajine, Belorusije, Rusije, Srbije, „uvek bile na potpuno isti način“.

„Policija stane u kordon, onda sa druge strane kao protivteža su mladi ljudi koji igraju, pevaju. Onda uvek, od Hongkonga do Srbije, dođe neka mlada prelepa devojka i da cvet policajcu. Policajac uhvati cvet sa sve onom opremom za razbijanje nereda i onda je taj ogroman ‘kiborg’ u stvari ganut njenom dobrotom. I gle čuda onda policija razbija…“, izjavio je Vulin. 

- Advertisement -

On je rekao da se „to radi od Hongkonga…, kako im nije dosadno, kako ne nađu neki drugi način da prezentuju to što rade“. „Dakle, to su obojene revolucije koje su potpuno iste, mi samo nismo hteli da upadnemo u tu zamku„, rekao je Vulin, navodeći da „nijedan pendrek nije podignut“ za vreme protesta.

Source021

Ostavite komentar

Najnovije objave

Uhapšeni Srbi na Kosmetu, pronađeni noževi, čekić, sprejevi, srpske zastave…

Službenici tzv. Kosovske policije uhapsili su noćas dvojicu državljana Srbije nakon što su kod njih pronašli pendrek, maskirnu masku,...

Još priča na sličnu temu