-8.2 C
Belgrade
nedelja, 23 januara, 2022

NOVINAR USRED EMISIJE RASKRINKAO VUČIĆA: Sam sebe zvao na RTS da gostuje! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je gostovao na Radio televiziji Srbije i samo njegovo obraćanje za mnoge gledaoce bilo je neprijatno. Kabadahijski pristup, vođenje emisije kao da voditelja nema u studiju, naređivanje, pa i propitivanje novinara RTS-a Zorana Stanojevića obeležilo je ovo gostovanje.

Tako je Vučić pokušao da objasni kako to ne utiče na tabloide jer, kako je to istakao, „ne stiže od obaveza“.

– Ja dnevno imam 10, 15 sastanaka, obilazim nekoliko mesta po Srbiji, da li mislite da imam vremena da uređujem novine? Da li mislite da oni mene slušaju? – pitao je Vučić voditelja RTS-a.

- Advertisement -

Na opasku Zorana Stanojevića da mu je „teško da poveruje u to“, usledio je žustar odgovor Vučića.

– Je l’ vi to stvarno pričate? Teško vam je da poverujete u to? A šta ste to vi večeras postavili šta sam je to hteo ili tražio od vas? Jesam li nešto tražio od vas? – niz je pitanja koja je postavio naprednjački lider u studiju Radio televizije Srbije.„KAD STE VEĆ NARUČILI PITANJE“ Šamar Vučiću sa RTS (VIDEO)

– Niste tražili ništa osim da… razgovaramo – procedio je kroz zube Zoran Stanojević.

- Advertisement -

Na ovu scenu reagovala je Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde i nosilac liste ujedinjene opozicije, na parlamentarnim izborima, pa je prokomentarisala:Vučić: Novak i ja ne persiramo jedan drugom

– Au! Opet klizeći! Vučić na RTS-u objašnjava kako ne utiče na tabloide: „Evo, recite, jesam ja nešto tražio od vas?“ Voditelj: „Niste, osim što ste tražili da… razgovaramo!“ – napisala je Marinika Tepić na Tviteru i naglasila:

– Ovako Vučić naređuje državnoj televiziji da ga pozove!

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti