-1 C
Belgrade
subota, 22 januara, 2022

VUČIĆ OPLEO PO ĐOKOVIĆU: Nije odgovorno što se nije vakcinisao!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da nije siguran da je prvi teniser sveta Novak Đoković saglasan sa svim njegovim potezima, kao što i on misli da nije dovoljno odgovorno da se ne vakciniše.

Upitan o situaciji sa kojom je Đoković suočen u Australiji, Vučić je za RTS rekao da je ponosan što je Beograd mogao „na profesionalan način da pomogne najboljem ili jednom od najboljih sportista Srbije svih vremena“.“Mi smo radili svoj posao, a to je da pomažemo državljanima Srbije.

Mi se dugo znamo, nikada to nisam zloupotrebljavao, nisam hteo da tražim transfer popularnosti, smatram to neukusnim. Dugo ne persiramo jedan drugom, nisam siguran da je on saglasan sa svime što ja radim„, kazao je Vučić.Na pitanje da li postoji nešto kod Đokovića sa čime on nije saglasan, Vučić je rekao da „smatra da je neophodno da se ljudi vakcinišu“. „Tri puta sam se vakcinisao i četvrti put ću, mislim da nije dovoljno odgovorno da se ne vakcinišete, ali neću voditi hajku protiv onih koji neće da se vakcinišu.

- Advertisement -

Ne zbog glasova, nego zato što u tome pronalazim našu krivicu. Dopustili smo da nam društvene mreže različitim zavereničkim teorijama nametnu određene besmislene teme i rezultate, nismo uspeli da se izborimo sa time„, kazao je Vučić. 

Đokoviću je prošle nedelje ukinuta viza po dolasku u Australiju, posle čega je pet dana proveo u centru za imigrante, da bi mu sud u ponedeljak odobrio ulazak u zemlju. Australijski ministar za imigraciju ima pravo da ponovo ukine vizu Đokoviću, a takvu odluku bi mogao da donese u narednim danima.

- Advertisement -
Source021
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti