NOGO: Pregovori o izborima su farsa, zašto svi ćute o promeni Ustava!? (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Nova emisija obrađuje temu izbora 2022. godine. Glavna stvar koja nije saopštena je referendum za promenu ustava. Vučić želi da svi zajedno učestvuju u prevari naroda, i potvrde krađu referenduma. Rezultat referenduma je napisan, samo treba pokrivalica kako obmanuti narod da prihvati rezultat. Zato se u medijski epicentar i stavljaju teme ekologije, i one će biti referendumsko pitanje, jer treba pokriće da je izašlo preko 50% birača. Svi se bave posledicama, a niko se ne bavi uzrocima. Maši se suština. Mi nemamo državu.

Takozvani pregovori o uslovima su u stvari trgovina šta učesnici dobijaju za sebe. Zato niko ne postavlja realne uslove, niti govori o nameštenim izborima. Narod već 20 godina ne izlazi na glasanje. Kako izgleda metodologija krađe izbora.

Zašto EU ćuti i sve odobrava, i čemu se uopšte „opozicija“ nada od EU pregovarača?

- Advertisement -

Zašto je bojkot izbora 2020. bio farsa, i zašto niko sem mene nije hteo da spreči izbore. Kako su „bojkotaši“ prevarili i izdali građane. Svi na političkoj sceni zajedno su protiv naroda.
Posebna prevara je priča o beogradskim izborima, i tobožnjim rušenjem vlasti na taj način. Pri tome mejnstim „opozicija“ ne pominje ključne teme ni na beogradskom nivou – bus plus i krađu GSP, Parking servis, infostan, Ada Huju i Luku Beograd. Kao i na nivou republike, i na lokalnim nivou Beograda nema razlike u politici vlasti i tzv. mejstrim „opozicije“. Šta je rešenje i kako da smeni vlast, promenimo sistem i povratimo državu, pogledajte u ovoj emisiji.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Uhapšeni Srbi na Kosmetu, pronađeni noževi, čekić, sprejevi, srpske zastave…

Službenici tzv. Kosovske policije uhapsili su noćas dvojicu državljana Srbije nakon što su kod njih pronašli pendrek, maskirnu masku,...

Još priča na sličnu temu