28.8 C
Belgrade
nedelja, 26 septembra, 2021

NOGO: Pregovori o izborima su farsa, zašto svi ćute o promeni Ustava!? (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nova emisija obrađuje temu izbora 2022. godine. Glavna stvar koja nije saopštena je referendum za promenu ustava. Vučić želi da svi zajedno učestvuju u prevari naroda, i potvrde krađu referenduma. Rezultat referenduma je napisan, samo treba pokrivalica kako obmanuti narod da prihvati rezultat. Zato se u medijski epicentar i stavljaju teme ekologije, i one će biti referendumsko pitanje, jer treba pokriće da je izašlo preko 50% birača. Svi se bave posledicama, a niko se ne bavi uzrocima. Maši se suština. Mi nemamo državu.

Takozvani pregovori o uslovima su u stvari trgovina šta učesnici dobijaju za sebe. Zato niko ne postavlja realne uslove, niti govori o nameštenim izborima. Narod već 20 godina ne izlazi na glasanje. Kako izgleda metodologija krađe izbora.

Zašto EU ćuti i sve odobrava, i čemu se uopšte „opozicija“ nada od EU pregovarača?

- Advertisement -

Zašto je bojkot izbora 2020. bio farsa, i zašto niko sem mene nije hteo da spreči izbore. Kako su „bojkotaši“ prevarili i izdali građane. Svi na političkoj sceni zajedno su protiv naroda.
Posebna prevara je priča o beogradskim izborima, i tobožnjim rušenjem vlasti na taj način. Pri tome mejnstim „opozicija“ ne pominje ključne teme ni na beogradskom nivou – bus plus i krađu GSP, Parking servis, infostan, Ada Huju i Luku Beograd. Kao i na nivou republike, i na lokalnim nivou Beograda nema razlike u politici vlasti i tzv. mejstrim „opozicije“. Šta je rešenje i kako da smeni vlast, promenimo sistem i povratimo državu, pogledajte u ovoj emisiji.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti