23.3 C
Belgrade
četvrtak, 18 avgusta, 2022

NOGO I BRKIĆ: Kolumbijci dolaze po naplatu Vučiću i Milu! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nogo i Brkić na Slavija info

Gosti emisije Dijalog na kanalu Slavija info tv bili su glavni i odgovorni urednik Magazina Tabloid Milovan Brkić i Narodni poslanik Srđan Nogo. Za naš kanal gosti su potvrdili informaciju da ne postoji mogućnost za izbore i da će trenutni predsednik Aleksandar Vučić pokušati da izvede neku simulaciju od izbora.


- Advertisement -

Ovo su zapravo njegovi oproštajni govori jer on više nema gde. AMSS i MUP Srbije traži bezuspešno potencijalne glasače koji bi izašli na takve izbore a upregnut je i dobar deo državnog aprata. Očekuje se i da će izaći i dosta lica koja su preminula tj izaći će onoliko koliko bude trebalo.

Vučić je oko sebe okupio najgori šljam i ološ koji je još Đinđić proterao ili je bar pokušao da protera iz DS a sad su vraćeni na velika vrata. Gosti smatraju da se izbori namešteni a procenti već sad dogovoreni u emisiji su i naveli koliko će ko dobiti procenata na toj simulaciji od izbora.

Vučić je iskoristio vanredno stanje da dodatno zaduži Srbiju i njene građane a sve pod izgovorom virusa, dugovi su ogromni i to će buduće čitave generacije vraćati. U emisiji bilo je dosta reči i o ulozi stranih ambasadora i drugih predstavnika u našoj zemlji.

- Advertisement -

Jedan od skaradnih primera takve vrste je izvesni Sem Fabrici, čovek blizak Željku Mitroviću koji mu nabacuje srednjovečne žene. Za predsednika privredne komore Marka Čadeža gosti su naveli je da preko kreveta bivšeg Nemačkog ambasadora jer od obazovanja ima nešto više od velikog odmora uspeo da napreduje.

Nogo je naveo i da prava opozicija ako postoji praviće proteste pre izbora a ne nakon toga. Naveo je i da je Magazin Tabloid uvek blagovremeno i sa dokazima objavljivao prave informacije.

Nogo,

Jedna od tih je i kako su ambasadori Kvinte dolazili na privatnu večeru kod predsednika Vučića i šta se tamo događalo. Jedan od bitnih stubova režima je i privatizovani deo BIA. BIA je privatizovana od strane formalnog oca Aleksadndra Vučića Anđelka a preko izvesnog Bruna Đurana koji je postavljen na mesto šefa logistike.

Bilo je i dosta reči o uvozu migranata koje Vučić planira da naseli u Srbiju, kao i zašto Vučić nikada neće uspeti da napravi sastanak sa Trampom.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti