Nekome rat, nekome brat – mizerni profiter Čedomir Stojković

Obavezno pročitajte

Istraživački novinari došli su do preciznih i proverenih informacija da se propali valjevski advokat Čedomir Stojković zvani „podmornica“ (agent BIA), „ugradio“ za 2500 evra prilikom zakupa prostora za postavljanje bilborda sa porukama podrške Ukrajini na beogradskim ulicama.

- Advertisement -

U dogovoru sa vlasnicima tih instalacija, „napumpali“ su cenu za ukupno 5000 evra i nakon naplate preko računa od finansijera iz zapadnih ambasada, u gotovini na ruke podelili tu razliku.

I umesto da taj krvavi i sramotni profit utroši na neki plemenitiji cilj, crvljivo plovilo se odlučilo da 24. februara u večernjim časovima organizuje zatvorenu zabavu sa Pjotrom Nikitinom (agent FSB), Vladimirom Volohonskim (agent GRU) i nesrećnim Iljom Zernovim. Dogovor je da Stojković obezbedi određene količine kokaina, Nikitin sedative koje svakodnevno koristi, Volohonski nekoliko boca viskija, a socijalno ugroženi Zernov samo dobru volju. Šta će dalje uslediti svako može da nasluti…

A Ukrajina će za njih nestati u zaboravu opijatskih halucinacija i alkoholnih isparenja, po principu „slava joj i za 2500 evra hvala“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dragan J. Vučićević zapretio štrajkom glađu ako ode u zatvor

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, da...

Još priča na sličnu temu