-1 C
Belgrade
subota, 22 januara, 2022

NEĆE TI PROĆI SPIN VUČIĆU: Održava se protestna šetnja na godišnjicu ubistva Olivera Ivanovića!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kao i prethodnih godina opozicija i građani će obeležiti godišnjicu svirepog ubistva Olivera Ivanovića. Predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović najavio je 16 januara na godišnjicu ubistva lidera inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“ biti organizovan protestni skup i šetnja u Beogradu.

– Na dan ubistva 16. januara u 12 sati pod motom „Ko je ubio Olivera“ protestni skup će započeti ispred Predsedništva Srbije, a nakon toga protestna šetnja će ići do Trga republike, pored Politike do RTS-a da bi se završila ispred crkve Svetog Marka, paljenjem sveća za Olivera – izjavio je Janko Veselinović za Direktno.rs.

On je dodao da će pre protestnog skupa biti položeno cveće na grob Olivera Ivanovića i naveo da se očekuje prisustvo „svih opozicionih stranaka i pokreta“.

- Advertisement -

– Skup će biti bez stranačkih obeležja, sa jasnom porukom da je nedopustivo da četiri godine nemamo rezultate u istrazi i presudu za ubistvo, iako se ono desilo na javnom mestu, uz bezbroj dokaza. Pogotovu što mu je prethodila medijska i svaka druga satanizacija od strane režima Aleksandra Vučića – dodao je Veselinović.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti