NE BRUKAJ SE JADO: Konzul CG u Beogradu sprema demanti – Vacić otkrio bednikov plan da se opere

Obavezno pročitajte

Tarzan Milošević, ambasador Crne Gore u Srbiji, reagovao je na incident koji je izazvao njegov konzul Vuk Rakočević preteći srpskoj radnici kompanije koja je ustupila struju na demonstracijama ispred crnogorske ambasade u Beogradu i zatražio od njega da hitno demantuje vest, izjavio je Miša Vacić, lider Srpske Desnice.

”U ambasadi Crne Gore u Beogradu ima bar jedan častan čovek koji nam je ispričao da je ambasador žestoko napao Rakočevića i naredio mu da hitno demantuje vest i ublaži nastalu štetu. Rakočević je nakon toga sišao do radnje “Metalca” koja se nalazi u istoj zgradi kao i ambasada, a koja u tom trenutnku nije radila, slikao je i planira da kaže kako je zatvorena radnja dokaz da se pretnje nisu desile. Međutim, radnja ne radi jer je danas nedelja. Naš izvor nam kaže da se konzul sprema da u narednim minutima izda saopštenje u kome će objaviti slike zatvorene radnje kao dokaz da pretnje nisu istinite. Međutim, sporni razgovor u kom je pretio i vređao radnicu “Metalca” desio se 28. decembra odmah nakon studentskog protesta”, – izjavio je Vacić, dodajući pri tome da Rakočević mora da zna da Beograd nije Cetinje.

- Advertisement -

”Ipak je ovo srpska prestonica, ovde Srbi brane istinu i pravdu”, zaključio je Vacić.

Takođe, povodom ovog događaja oglasio se i političar iz Crne Gore Vladislav Dajković.

”Pored toga što crnogorska policija po naređenju Mila Đukanovića juri Srbe po ulicama u Crnoj Gori i otima naše hramove i crkve, ovaj junak sa platom od par hiljada eura napada Srpkinje po Beogradu. Zahtijevam od nadležnih organa Crne Gore da hitno preispitaju ovaj slučaj i gospodina Rakočevića udalje sa funkcije koju obavlja. Uz to, molim organe zvanične Srbije da mu uskrate gostoprimstvo, a sve Srbe koji su napravili protest podrške tog dana, isti protest ponove i danas. Dosta je ćutanja!”, rekao je Dajković.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Telekom „izrazito nelikvidan“: Ogromni dugovi za struju, milioni za kamate i rasprodaja strateške imovine

Konsultant Bogdan Petrović i profesor na Ekonomskom fakultetu u Beogradu Dejan Šoškić istakli su u emisiji N1 direktno da...

Još priča na sličnu temu