NARODNE PATROLE: Poziv na veliki narodni protest u Beogradu

Obavezno pročitajte

Inicijativa građana „Narodne Patrole“ organizuje građanski skup u Beogradu pod nazivom „Narodne Patrole-stop migrantskom nasilju“ ispred zgrade vlade u Nemanjinoj ulici, 8. marta sa početkom u 16 časova i ciljem skretanja pažnje na sve učestalije napade migranata na građane Republike Srbije.

Prenosimo vam u celosti saopštenje koje je stiglo u našu redakciju:

- Advertisement -

„Poštovani građani i građanke Republike Srbije. Svi vi kojima je bezbednost naših porodica,žena i dece najvažnija. Pzivamo vas da u ovom opasnom trenutku po našu Otadžbinu dođete da zajedno pokažemo snagu i odlučnost. Da prenesemo poruku kako nećemo dozvoliti šerijat na našim ulicama. Domaći i strani političari i novinari moraju da znaju da nećemo sedeti skrštenih ruku dok neko napada naš narod. Srbija je pravoslavna zemlja, ali mi vekovima živimo sa svojim verskim i nacionalnim manjinama u miru. Tako želimo i da ostane, nametanja ne prihvatamo. Imamo prava da branimo živote naših sugrađana i našu imovinu. Poslednja dešavanja na Tursko Grčkoj granici nas obavezuju kao narod da upozorimo vlast da ne pušta ilegalno nikog u naša dvorišta.“

Podsećamo da je grupa Narodne Patrole, široj javnosti postala poznata u akcijama koje su bile usmerene na migrante koji borave van prihvatnog centra i često na određenim lokacijama unose nemir građanima.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu