ZVANIČNO: Teodosić i Marković stižu u Beograd!

Obavezno pročitajte

Poslednja utakmica top 16 faze Evrokupa između Darušafake i Virtusa iz Bolonje biće odigrana u beogradskoj ,,Štark areni“ pred praznim tribinama petog marta u 18.15 časova.

Utakmica je prethodno suspendovana pošto italijanski tim nije mogao da odputuje u tursku zbog zabrane leta u turskoj, prouzrokovano epidemijom ,,Korona“ virusa.

Ovaj meč odlučiće koji tim će se plasirati u sledeću fazu takmičenja kao drugoplasirana ekipa iz ,,Grupe E“, iza Partizana. Publika neće imati priliku da podrži srpske košarkaše Miloša Teodosića i Stefana Markovića kao ni trenera Virtusa Sašu Đorđevića u ovoj utakmici, jer je doneta odluka da se meč odigra pred praznim tribinama.

Drugoplasirani tim iz ,,Grupe E“ igraće protiv prvoplasirane ekipe iz ,,Grupe G“ dok će se Partizan sastati sa drugoplasiranom ekipom iz istoimene grupe. Dve ekipe koje se bore za prvo mesto u ,,Grupi G“ jesu Monako i Uniks koji večeras igraju meč u Francuskoj posle kojeg će sve biti razjašnjeno.

Ostavite komentar

Najnovije objave

SOROŠEV VIRUS U SRPSKOJ AKADEMIJI NAUKA I UMETNOSTI

Američki milijarder Džordž Soroš je jedan od najznačajnijih boraca za uspostavljanje potpune dominacije neo-liberalnog kapitalizma na globalnom nivou, ali...

Još priča na sličnu temu