NAROD TRAŽI OŠTRU KAZNU: Bolesnik pretukao bebu, polomio joj ruke i obe noge!

Obavezno pročitajte

Rašid B. iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je 4. novembra u kući na Karaburmi u Beogradu pretukao sina svoje vanbračne supruge. Reč je o detetu koje nema ni godinu dana, a kako saznajemo, osumnjičenom je određen pritvor.

Kako nezvanično saznajemo iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, nasilnik je priveden i određen mu je pritvor do 30 dana.

Prema nezvaničnim informacijama, dete je zadobilo teške povrede i polomljene su mu obe ruke i noge. Pretpostavlja se da ovo nije prvi put da je beba žrtva nasilja.

„Sumnja se da je u četvrtak Rašid B. ostao neko vreme sam u kući sa dečakom i da ga je, iz za sada nepoznatih razloga pretukao do te mere da je imao prelome obe ruke i noge, kao i druge brojne povrede po telu, za koje se veruje da su nastale ranije“, piše Kurir.

Inače, dete je krvavo i sa podlivima zatekla majka. Iz zasad nepoznatih razloga, dete je u bolnicu prevezeno tek narednog dana.

SourceNova RS

Ostavite komentar

Najnovije objave

DRAGIŠIĆ SE PRAVDAO VOLOHONSKOM

Zoran Dragišić zv. Sijalica, profesor Fakulteta bezbednosti, u toku današnjeg dana kontaktirao je Vladimira Volohonskog, agenta GRU i lažnog...

Još priča na sličnu temu