-1.8 C
Belgrade
subota, 22 januara, 2022

NAROD OTKAZUJE POSLUŠNOST: Neke prodavnice, kafane i restorani ne žele da uslužuju policajce!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Građani Šapca ogorčeni su na pripadnike MUP-a zbog ponašanja i incidenata na protestima prošle nedelje, te pojedini ugostiteljski objekti i prodavnice ne žele da uslužuju policajce, javljaju naši čitaoci.


Šapčani su odlučili da bojkotuju policiju u svom gradu tako što ne žele da pružaju usluge pripadnicima policije, jer su besni zbog reakcije MUP-a tokom protesta, naročito prošle subote kada je ista izostala.

Naime, prošle nedelje su na građane Šapca nasrnuli SNS batinaši, huligani i kriminalci prvo bagerom, zatim palicama i čekićima. Maskirani Vučićevi plaćenici su u službenim „škodama“ prevoženi do blokade, a zatim nasrtali na okupljene, a policije nije bilo ni na vidiku da brani goloruki narod koji je blokirao put.

- Advertisement -

Pošto su na protestima okupljene batinali ljudi osuđivanog kriminalaca Milana Ostojića Sandokana i na sebe preuzeli „očuvanje reda i mira“, građanima se šalje poruka da je zapravo on komandir Policijske uprave Šabac.

Ovim je vlast uspela da podeli narod i da policajce kojima je izdato jasno naređenje s vrha stavi u neprijatan položaj u rodnom gradu Šapcu, gde se sve zna.

Tako su i juče policajci bili prinuđeni da idu od kuće do kuće i izvrše naređenje o zastrašivanju građana i spreče ih da izađu na proteste. Na snimku koji je osvanuo na mrežama, vidno posramljen policajac govori: Sve vas razumem… Tako su mi rekli da dođem i pronađem vas.. Sve vas razumem, sve znam… Moram da dođem, moram da uradim tako.

- Advertisement -

I to se desi kad bahata vlast tera poštene ljude da kaljaju čast i deli građane na podobn

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti