Napadnut Janko Veselinović, nasilnik kolima krenuo na njega!

Obavezno pročitajte

„Ovog petka u 15.10 časova u Novom Sadu ispred prostorija Pokrajinskog odbora i Gradskog odbora Pokreta za preokret u Novom Sadu, napadnut je predsednik Preokreta i narodni poslanik Janko Veselinović“, navodi se u saopštenju Pokreta za preokret koje prenosimo u celosti.

„Prvo je muška osoba provocirala predsednika Pokreta za preokret, da bi zatim sela u vozilo marke „fijat“, crvene boje, koji je bio parkiran na parkingu Osnovne škole „Jovan Popović“, potom je upalio vozilo i punom brzinom se zaleteo u Janka Veselinovića.

- Advertisement -

Teške posledice su izbegnute tako što se predsednik Pokreta za preokret zaklonio iza drugog vozila koje je bilo parkirano, a pomenuti muškarac je nakon toga zakočio, otvorio prozor i rekao: „A bojiš me se“ i zatim je pobegao.

O svemu je obaveštena policija, koja je izašla na lice mesta i preuzela snimke vozila koje je u toku incidenta, pre nego što je napadač jurnuo, fotografisao predsednik Pokreta za preokret. Od policije smo obavešteni da je vozilo registrovano na privatnu firmu sa Klise i da za napadačem tragaju“, zaključuje se u saopštenju Pokreta za preokret. 

Ostavite komentar

Najnovije objave

Netanjahu: Vi ste sledeći – Nemačka, Evropa

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu upozorio je na opasnost od islamista u Evropi, rekavši da će taj kontinent biti sledeći na...

Još priča na sličnu temu