NAMERNO ILI SLUČAJNO: RTS priznao crkvu Crne Gore! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

RTS na Božić prikazao snimak iz crkve u Crnoj Gori

Sve je moguće na Radio televiziji Srbije, pa čak i to da priznaju Crnogorsku pravoslavnu crkvu! Da li namerno, slučajno, iz neznanja, neprofesionalnosti… tek u dnevnicima 2 i 3, na Božić, prikazali su snimak iz nepostojeće pravoslavne crkve sa Cetinja.

Tako je Javni servis, koji plaćaju svi građani Srbije, pustio video na kojem se vidi Boris Bojović, lažni vladika lažne crkve, u odsustvu Miraša Dedejića, a snimak je predstavljen kao deo priloga u kome pravoslavci širom regiona i u inostranstvu slave Božić.

- Advertisement -

Praznik slave i Crnogorci, da se lako prepozna odakle su, neki su iskoristili zaštitne maske – stoji u prilogu RTS, koji je pre Cetinja prikazao pravoslavne običaje iz Sarajeva i Banjaluke, sa izjavama ljudi, a zatim i Ruske pravoslavne crkve i na kraju nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve.

rts

Ne znamo da li je RTS to uradio iz neznanja ili namerno, to je na čitaocima da presude. Tek, možda je i to deo kampanje koju proteklih dana vode režimski mediji protiv eventualne konkurencije potencijalnim kandidatima Aleksandra Vučića za novog srpskog patrijarha.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu