NAMERNO ILI SLUČAJNO: RTS priznao crkvu Crne Gore! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

RTS na Božić prikazao snimak iz crkve u Crnoj Gori

Sve je moguće na Radio televiziji Srbije, pa čak i to da priznaju Crnogorsku pravoslavnu crkvu! Da li namerno, slučajno, iz neznanja, neprofesionalnosti… tek u dnevnicima 2 i 3, na Božić, prikazali su snimak iz nepostojeće pravoslavne crkve sa Cetinja.

Tako je Javni servis, koji plaćaju svi građani Srbije, pustio video na kojem se vidi Boris Bojović, lažni vladika lažne crkve, u odsustvu Miraša Dedejića, a snimak je predstavljen kao deo priloga u kome pravoslavci širom regiona i u inostranstvu slave Božić.

Praznik slave i Crnogorci, da se lako prepozna odakle su, neki su iskoristili zaštitne maske – stoji u prilogu RTS, koji je pre Cetinja prikazao pravoslavne običaje iz Sarajeva i Banjaluke, sa izjavama ljudi, a zatim i Ruske pravoslavne crkve i na kraju nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve.

rts

Ne znamo da li je RTS to uradio iz neznanja ili namerno, to je na čitaocima da presude. Tek, možda je i to deo kampanje koju proteklih dana vode režimski mediji protiv eventualne konkurencije potencijalnim kandidatima Aleksandra Vučića za novog srpskog patrijarha.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DRAGIŠIĆ SE PRAVDAO VOLOHONSKOM

Zoran Dragišić zv. Sijalica, profesor Fakulteta bezbednosti, u toku današnjeg dana kontaktirao je Vladimira Volohonskog, agenta GRU i lažnog...

Još priča na sličnu temu