16.2 C
Belgrade
četvrtak, 11 avgusta, 2022

DR JOVANA UDARILA NA VUČIĆA ZBOG MITA OD 3000 DINARA I MERA: Poludeo kada je video!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Tri `iljade od gospodina

Predsednik Srbije najavio je fazu dva vakcinacije, pozivanjem da de vakcinisanim građanima, pored vakcina koje su plaćene od naših para, da i 3000 dinara naših para, podvodeći to kao „pozitivnu diskriminaciju“, koja je, nažalost, dozvoljena Ustavom, ali je rezervisana za ugrožene kategorije stanovništva, koje „zaštićeni vakcinom“ sigurno nisu.

Takođe, najavio je da nevakcinisanima neće biti plaćeno puno bolovanje ukoliko se razbole od korone (a od čega bi drugo).

Ove „mere“ uzimanja od nevakcinisanih i davanja vakcinisanim, ne samo što su u svojoj biti čista diskriminacija, već su duboko neetičke i stvaraju podelu i netrpeljivost među građanima Srbije. One su takođe bez ikakvog naučnog osnova, ako je nauci uopšte mesto kada su ljudska prava i diskriminacija u pitanju, jer i naučni radovi, pa čak i naši zdravstveni zvaničnici i mediji navode da se i vakcinisani mogu zaraziti, što se ne dešava „tuđom krivicom“, kako predsednik zamišlja, već samom činjenicom da vakcina nije dizajnirana na način da može sprečiti širenje virusa.

Ova druga „šargarepa“ faza, po našem dubokom uverenju, nastaviće se na fazu štapa, na koju naš Pokret godinama ukazuje, a koja se jasno videla na primeru nevakcinisane dece.

- Advertisement -

Od vola, mera, preko tri hiljade, do imuniteta krda koje čobanin tera štapom, kratak je put.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti