MIŠA VACIĆ: Podržavali smo Gadafija i Asada, sada smo na strani Nigera, Burkine Faso i Malija!

Obavezno pročitajte

Predsednik Srpske Desnice Miša Vacić u intervjuu za Pravdu je govorio o rešenje za Kosovo i Metohiju, odnosu prema osnivaču Vagnera Jevgeniju Prigožinu i objasnio zašto srpski desničari podržavaju vojni udar u Nigeru.

Albanske oružane snage se i dalje nalaze na severu Kosova i Metohije, Srbi su i dalje po zatvorima, šta ova vlast ne čini, a trebala bi da čini?

- Advertisement -

Kosovo se rešava samo na jedan način. Nikakvi pregovori sa okupatorom nikada nisu doneli rešenje. Okupirane srpske zemlje će jednog dana biti vraćene u sastav Srbije, baš onako kako su i otete – silom. Do tad treba raditi na opstanku Srba na Kosovu i Metohiji.

Da li ste i dalje bliski sa Prigožinovom frakcijom u Rusiji nakon neuspelog puča?

Da, jesam. Bio sam njihov gost u Rusiji i video sam koliki je politički uticaj Prigožina iako ga ovdlje ljudi prepoznaju samo kao osnivača Vagnera. I tada i sada kažem da mi je ta ruska politička opcija najbliža.

Drugo, “Marš Pravde“, nije bio neuspešan. To je događaj medijski prozvan za puč, i ako ni prema jednoj definiciji vojnog puča to nije bio. Progožin i Putin su na istoj strani, tj. Prigožin je patriota i vojnik od poverenja Vladimira Putina, a što je za nas takođe bitno, Prigožin je prijatelj Srbije.

Zbog čega srpski desničar podržava vojnu huntu u Nigeru?

Kada se Afrika oslobodi ekonomskog ropstva EU i SAD , tada će se standard života u oslobođenoj državi poboljšati i samim tim smanjiti talasi ekonomskih migranata iz Afrike u Evropu.

Zato je interes svakog rodoljuba u Evropi da podrži vojne hunte, poput onih u državama Mali, Burkina Faso i Niger, koje oslobađaju svoje države od pljačkaša iz EU i vraćaju prirodna bogatstva narodu. 

Sve EU zemlje, ne vode nezavisnu politiku ni po pitanju sopstvene države ili interesa njihovih naroda, već su marionete Brisela i vojno sluge Vašingtona.
Tako da se ne treba zavaravati da Francuska ili bilo koja druga zemlja EU, u Africi sprovodi sopstvenu politiku, već isto samo su izvršioci zadataka iz Vašingtona i Brisela i naravno vladajuća elita koristi za sebe priliku da se dodatno bogati na štetu lokalnih naroda dok izvršava prljave poslove globalista. Zaustavljanje migracionih talasa ne počinje na obali Evrope, već u zemljama odakle kreću u hordama ka EU jer je ista EU njihove domove opustošila. Koliko je problem Afrika u Francuskoj, isto toliko je problem i Francuska u Africi.

Srpski nacionalisti su uvek bili protiv zapadnog imperijalizma i na strani slobodarskih naroda u pravu da odbrane svoje države. Podržavali smo Gadafija, Asada, sada smo na strani Nigera, Burkine Faso i Malija.

SourcePravda

Ostavite komentar

Najnovije objave

Petković o obdukciji ubijenih Srba: Šta Priština lažira, zašto je Euleks isključen iz istrage?

Ne zna se zbog čega Euleksu nije dozvoljeno da učestvuje u istrazi zajedno sa Kosovskom policijom prilikom pretresa nakon...

Još priča na sličnu temu