-5.7 C
Belgrade
nedelja, 23 januara, 2022

MIGRANT UPAO U KUĆU LEGENDE SRPSKOG FUDBALA! Stravične scene, lupao crepove o glavu, pokušao da se ubije!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Prava drama odigrala se u ponedeljak oko devet sati u beogradskom naselju Senjak, kada je migrant A. Š. (28) upao na posed bivšeg fudbalera Radmila Mihajlovića, popeo se na krov i pretio samoubistvom, piše „Kurir“.

Migrant je na krov kuće čuvenog sportiste, koji je svojevremeno igrao za FK Bajern i reprezentaciju Jugoslavije, dospeo tako što se preko ograde popeo na drvo, a potom skočio na krov.

- Advertisement -

Drama je trajala skoro sat vremena, a sve su posmatrali stanari okolnih kuća. Muškarac je nešto vikao ne engleskom, klatio se gore, a onda je počeo da lomi crepove. Najgore od svega je bilo što je te crepove potom razbijao sebi o glavu.

„Navodno, A. Š. je bio revoltiran zbog toga što on, njegovi žena i deca nisu dobili azil, pretpostavljamo u nekoj zemlji EU. Pominjao je i neki most i tražio da ga vode tamo“, kaže izvor „Kurira“ i dodaje da je ispred Mihajlovićeve kuće, u kojoj on trenutno ne živi, već ima podstanare, ubrzo stigla policija, ali i vatrogasci i Hitna pomoć.

Radmilo Mihajlović

Radmilo Mihajlović, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Advertisement -

„Stanar kuće je bio tu dok je migrant divljao na krovu i verovatno je on pozvao nadležne. Policajci iz PS Savski venac brzo su reagovali i uspeli da smire pomahnitalog A. Š. i da ga bezbedno spuste s krova. Njih trojica su se popela na krov, opkolili su ga, tako da nije imao kud. U trenutku su ga zgrabili“, kaže izvor i dodaje:

„Migrant je imao povrede glave koje je sam sebi naneo, te je najpre odvezen u Urgentni centar. Pošto su mu lekari sanirali ranu, prebačen je na kliniku za psihijatrijske bolesti“.

Očevici nemile scene ispričali su da je situacija bila napeta i dodao da nikome nije jasno zbog čega je migrant izabrao baš kuću Radmila Mihajlovića. – Verovatno je slučajno odabrao lokaciju.

- Advertisement -
SourceKurir
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti