4.1 C
Belgrade
sreda, 27 oktobra, 2021

MIĆKO LJUBIČIĆ MOŽE DA POBEDI VUČIĆA: Ovako treba da izgleda kampanja! Da ide na poligraf i da se sprda sa BOLESNIKOM!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

U emisiji ćete saznati zašto je Mićko Ljubičić najbolji protivkandidat Vučiću i koji je jedini mogući način okupljanja opozicije.

Nas stalno drže u kalupima, stavljaju nas u svoje matrice, da igramo po njihovim pravilima. Jedna od tih matrica je i da se vlast menja isključivo na izborima. Najbolje još da dodaju glasanje na uređajima Dominiona. Da li zaista mislite da postoje izbori? Svi bi da budu kalif umesto kalifa, ali kalif se ne postaje izborima. Zato se „opozicija“ u svojim stavovima ne razlikuje od vlasti, jer se ne obraća narodu nego gazdama koje postavljaju kalife. Zato se u jednom slučaju zalažu za poštovanje ustava i zakona, a u drugom pozivaju na kršenje.

Da li možete da zamislite da postoje slobodni mediji, da li bi postojali Vučić, Vulin, Kon, Kisićka, Đilas kao „lider“ opozicije, Bajden kao predsednik Amerike. Njihova jedina moć je u medijima koji nas lažu, i samo tu imaju podršku.

- Advertisement -

Da li se za nas išta menja ako sklonimo Vučića a svi ostali ostanu na funkcijama? Naravno da ne. Lažu oni koji najavljuju revanšizam, ako se oni budu pitali nikome se ništa neće desiti. Šta je zaista revanšizam i kako ga sprovesti, pogledajte u ovom videu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti