MENTALNI BOLESNIK PJOTR NIKITIN DROGIRAN OPET LUDUJE, OVOG PUTA ISPRED AMBASADE VELIKE BRITANIJE

Obavezno pročitajte

Samozvani ruski opozicionar Pjotr Nikitin (agent FSB), mentalni bolesnik i homoseksualac, danas je pokušao da uđe u ambasadu Velike Britanije, iako nije bio pozvan, niti je bio radni dan.

- Advertisement -

Nikitin je vidno psihički rastrojen konfuzno izgovarao ime šefa političkog odeljenja Delegacije EU u Srbiji Dirka Lorenca (Dirk Lorenz), dovodeći ga u kontekst homoseksualnih aktivnosti sa Vladimirom Volohonskim (agent GRU) i Čedomirom Stojkovićem zv. Čeda Podmornica (agent BIA).

Sa Nikitinom je ispred ambasade obavio kraći razgovor dežurni britanski diplomata Dominik Otvej, (Dominic Otway), zamenik britanskog ambasadora Edvarda Fergusona (Edward Ferguson). S obzirom da je Otvej ubrzo uvideo da, pored toga što je Nikitin lud, lažni ruski opozicionar bio je i potpuno drogiran, zbog čega je obezbeđenje britanske ambasade pozvalo policiju.

Našoj redakciji nije poznato šta se dalje dešavalo, iako smo u više navrata pokušavali to da ustanovimo kod nadležnih državnih organa. Inače, nedugo nakon nemilog događaja ispred britanske ambasade, u neposrednoj blizini dežurne ambulante psihijatrijske klinike Dr Laza Lazarević naš lutajući reporter je sasvim slučajno uočio veći broj tzv. ruskih disidenata, koji su stajali ispred i čekali vesti o nama nepoznatom licu. S obzirom da niko od njih nije bio voljan da našem lutajućem reporteru da izjavu, osnovano pretpostavljamo da je upravo tada bila u toku hospitalizacija Pjotra Nikitina.

Imajući u vidu ogromno interesovanje domaće i međunarodne javnosti za ove teme, naša redakcija će i dalje intenzivno istraživati sve što ima veze sa navedenom kategorijom lica.

Ostavite komentar

Najnovije objave

MOMIR STOJANOVIĆ: Opomena vlastima da razmisle ko je oslonac srpske politike na KiM

Nekadašnji načelnik Vojnobezbednosne agencije Momir Stojanović misli da je događaj u Banjskoj "poslednja opomena vlastima u Beogradu da se...

Još priča na sličnu temu