SUDSKI IZVRŠITELjI USKORO POTAPAJU PODMORNICU

Obavezno pročitajte


Valjevski NVO aktivista i advokat Čedomir Stojković zv. Čeda podmornica (agent BIA), uskoro će se naći u ozbiljnim finansijskim i poslovnim problemima.

S obzirom da je Stojković u prethodnom periodu u potpunosti zapostavio svoje osnovno zanimanje advokaturu, i po zadatku jedne domaće službe bezbednosti, angažovao se u sferi tzv. Građanskog aktivizma, zapao je u ozbiljnu finansijsku krizu.

- Advertisement -

Služba bezbednosti navodno ne želi više da ga finansira, jer nije postigao odgovarajuće rezultate, a uporedo sa tim nije ni izmirivao svoje finansijske obaveze u advokatskoj kancelariji, tako da su dugovanja višestruko narasla usled zateznih kamata, što je sve doprinelo da njegov predmet dospe do sudskih izvršitelja.

Stojković već duži vremenski period pokušava da svoju složenu finansijsku situaciju prevaziđe kroz pokušaje da dobije određene donacije od stranih ambasada u Beogradu, međutim ni to mu ne polazi za rukom.

Evropske diplomate su već uveliko počele da ga izbegavaju, svesne činjenice da se radi o trećerazrednom agentu službe bezbednosti.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Kina i Rusija brane međunarodni poredak

Kineski lider je poručio da će njegova poseta biti „putovanje prijateljstva, saradnje i mira”, dok je ruski predsednik rekao...

Još priča na sličnu temu