MEDIJI NE SMEJU DA OBJAVE: Još jedan leš isplivao iz Vučićevog ormara, ON JE KRIV!

Obavezno pročitajte

Podoficir Dejan Stojković (39) preminuo je 24. juna ove godine na Pešteru tokom vojne vežbe, kada mu je pozlilo, nakon čega je usledio zid ćutanja u vrhu države, ali i Ministarstvu odbrane. Sada, skoro četiri meseca kasnije poznat je i uzrok njegove smrti, a to je gušenje hemijskim supstancama.

Upravo to stoji u nalazu veštaka koji je radio obdukciju smrti nesrećnog podoficira, koji je bio zdrav kada je pošao na vežbu, na šta su ukazivali i brojni opozicioni političari, ali i vojni analitičari, dok je Aleksandar Vučić ćutao.

U obdukcionom nalazu, koji je potpisao prof. dr Miloš Todorović, navodi se:

- Advertisement -

– Na osnovu obdukcionog nalaza, hemijsko-toksikološke analize isečaka organa, telesnih tečnosti i mikroskopskog pregleda isečaka organa, smrt je nasilna i nastupila je zbog ugušenja hemijskim sredstvima – navodi se u nalazu i zaključuje se:

– U vreme umiranja nije postojalo stanje alkoholisanosti ni dejstva psihoaktivnih supstanci – ističe se u nalazu, koji je potpisao prof. dr Miloš Todorović.

Ovaj obdukcioni nalaz na Tviteru je podelio Nikola Lakić, funkcioner Narodne stranke, koji je poslao poruku režimu.

– Ovo je vlast krila nekoliko meseci. Nalaz veštaka koji potvrđuje da je do pogibije podoficira Vojske Srbije Dejana Stojkovića došlo zbog ugušenja hemijskim sredstvima. Stefanović i Mojsilović da imaju časti i obraza, već bi podneli ostavke. Ovako štite sebe i Vučića – naveo je Lakić.

Ostavite komentar

Najnovije objave

ĐORĐE VUKADINOVIĆ: Opozicija dobija Beograd, SNS i SPS u zbiru ne mogu preći 40 posto

Opozicija matematički i analitički dobija izbore u Beogradu 17. decembra, dok vladajuća koalicija SNS-SPS ne može da pređe ni...

Još priča na sličnu temu