13 C
Belgrade
petak, 22 oktobra, 2021

MEDIJI NE SMEJU DA OBJAVE: Još jedan leš isplivao iz Vučićevog ormara, ON JE KRIV!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Podoficir Dejan Stojković (39) preminuo je 24. juna ove godine na Pešteru tokom vojne vežbe, kada mu je pozlilo, nakon čega je usledio zid ćutanja u vrhu države, ali i Ministarstvu odbrane. Sada, skoro četiri meseca kasnije poznat je i uzrok njegove smrti, a to je gušenje hemijskim supstancama.

Upravo to stoji u nalazu veštaka koji je radio obdukciju smrti nesrećnog podoficira, koji je bio zdrav kada je pošao na vežbu, na šta su ukazivali i brojni opozicioni političari, ali i vojni analitičari, dok je Aleksandar Vučić ćutao.

U obdukcionom nalazu, koji je potpisao prof. dr Miloš Todorović, navodi se:

- Advertisement -

– Na osnovu obdukcionog nalaza, hemijsko-toksikološke analize isečaka organa, telesnih tečnosti i mikroskopskog pregleda isečaka organa, smrt je nasilna i nastupila je zbog ugušenja hemijskim sredstvima – navodi se u nalazu i zaključuje se:

– U vreme umiranja nije postojalo stanje alkoholisanosti ni dejstva psihoaktivnih supstanci – ističe se u nalazu, koji je potpisao prof. dr Miloš Todorović.

Ovaj obdukcioni nalaz na Tviteru je podelio Nikola Lakić, funkcioner Narodne stranke, koji je poslao poruku režimu.

- Advertisement -

– Ovo je vlast krila nekoliko meseci. Nalaz veštaka koji potvrđuje da je do pogibije podoficira Vojske Srbije Dejana Stojkovića došlo zbog ugušenja hemijskim sredstvima. Stefanović i Mojsilović da imaju časti i obraza, već bi podneli ostavke. Ovako štite sebe i Vučića – naveo je Lakić.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti