MARIĆ NASANKAO VUČIĆA, OVAJ POLUDEO: Marić i Mlađan Đorđević oči u oči (FOTO)

Obavezno pročitajte

Nakon što je Milomir Marić u Junarnjem programu Happy TV zastupnika hrvatskog Sabora Ivana Ćelića prekrstio u Mlađana Đorđevića, odnosno istakao da je upravo Đorđević bio na obeležavanju Božića u Zagrebu iza Ivice Dačića, pored Milorada Pupovca i predsednika Vlade Hrvatske Andreja Plenkovića, desio se šok! Naime, Mlađan Đorđević i Milomir Marić sreli su se u poznatom beogradskom kafiću.

Mlađan Đorđević i Milomir Marić FOTO: Privatna arhivaMlađan Đorđević i Milomir Marić FOTO: Privatna arhiva

Kao što se može videti na fotografiji, Đorđević i Marić su se sreli u kafiću, ili je to ipak možda bio Ivan Ćelić, o tome prosudite sami.

Po Marićevom izrazu lica može se primetiti da mu nije prijatno što se susreo sa čovekom za koga je istakao da je sa Dačićem bio u Zagrebu, iako svako ko zna kako izgleda Mlađan Đorđević može sa fotografije iz Zagreba da zaključi da se ne radi o istom čovek, jer je Ćelić vidno mlađi.

FOTO: PrintscreenFOTO: Printscreen

Ostaje nepoznat tok njihovog razgovora, kao ni da li je Marić uvideo grešku ili je i dalje ostao pri stavu da je u Zagrebu ipak bio Đorđević. Prosto je neverovatno da je Marić slučajno pomešao Đorđevića sa hrvatskim poslanikom, naročito kada se uzmu godine iskustva koje Marić ima. A čak ni iskustvo nije potrebno da se zaključi ko je bio u Zagrebu, već bar malo vida i zdrave logike.

Podsetimo, Milomir Marić je u „Ćirilici“ u kojoj su gosti bili Nebojša Krstić, Dejan Anđus i Ljubiša Ristić za Ivana Ćelića iz hrvatskog Sabora tvrdio, odnosno bio ubeđen da je Mlađan Đorđević i postavio pitanje otkud on na obeležavanju Božića u Zagrebu, iako je svima jasno da čovek sa fotografije nije Đorđević. Marić se nije javno izvinio, niti ispravio lapsus, te je mnoge gledaoce (ne)namerno doveo u zabludu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

PORUKA NEMCIMA IZ RUSKE DUME: Uništićemo vaše tenkove kao i pre 80 godina

Vjačeslav Volodin, predsednik ruske Dume, izjavio je da će tenkovi koje će Nemačka isporučiti Ukrajini doživeti istu sudbinu kao...

Još priča na sličnu temu