LUČIĆU PUKAO FILM: Postajemo PEDERLEND, bitnija nam je GEJ PARADA nego VOJNA PARADA!

Obavezno pročitajte

Dejan Lučić oštro o GEJ paradi

Govoreći za Slavija info TV, pisac, novinar i publicista Dejan Lučić zatresao je drugosrbijansku i autošovinističku javnost sa izjavom da Srbija postaje Pederlend, tačnije zemlja homoseksualaca i da nam postaju bitnije GEJ parade nego vojne parade kada proslavljamo Dan pobede nad nacizmom i našim neprijateljima.

Kao lek za to Dejan Lučić vidi u uvođenju vojnog roka jer će naši muškarci i deca postati kao evropejci bez hrabrosti, muževnosti a Arapi i migranti će postati sila na Balkanu. Vojni rok može biti filter za zaustavljanje novog pokoljenja duboke države u Srbiji jer imamo dve duboke države koje se tuku između sebe. Prva duboka država je komunistička koja je pobila hiljade i hiljade srpskih domaćina i pametnih ljudi, kritiujući komuniste da su bili seljaci koji su ložili parket i koje je na vlast doveo Sovjetski tenk, a nikako srpski narod.

Ta duboka država ima treću generaciju, Titovi komunisti su engleski špijuni od kada je srušen Ranković. Elita, tj. njihova deca su stvorena na zapadu kako bi dolazili u Srbiju da je pljačkaju. To je elita nesrba i drugosrbijanaca.

- Advertisement -

Vučić je napravio drugu duboku državu, to su ljudi koji nisu školovani, ne peru ruke, ne brišu nos, ponašaju se primitivno i tu nastaje sukob između dve duboke države. Imamo dve države koje nas potkradaju a nemamo nijednu našu duboku državu.

BONUS VIDEO

Ostavite komentar

Najnovije objave

PJONGJANG: Svako mešanje u naše operacije sa izviđačkim satelitima je objava rata

PJONGJANG – Severna Koreja je danas saopštila da će svako mešanje u svoje operacije sa izviđačkim satelitima smatrati objavom rata...

Još priča na sličnu temu