26.9 C
Belgrade
ponedeljak, 16 maja, 2022

KONSTRAKTA PATRIJARHU POKLONILA LAVOR I BOKAL: Uzvratio joj je! (FOTO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta, posetila je patrijarha Porfirija i tom prilikom mu poklonila svoje scenografske rekvizite – lavor i bokal, a od njega je dobila poseban dar.

Konstrakta je, naime, na svom Instagram storiju podelila fotografiju s patrijarhom, na kojoj jedno drugom uručuju poklone.

FOTO: Instagram/Printscreen
- Advertisement -

„Imala sam tu čast da poklonim i primim poklon/ triptih. I zadovoljstvo da čujem i razumem priču o potencijalu granične situacije, o podršci i poštovanju“, napisala je Konstrakta, koja je od patrijarha simbolično dobila trodelnu ikonu, koja predstavlja triptih, isto kao što se zove i njen „Triptih“ album, u okviru kojeg je i pesma „In corpore sano“, kojom će nas predstavljati na Evroviziji.


Inače, Konstrakta je nedavno zbog narušenog zdravlja otkazala sve nastupe do kraja predevrovizijske turneje, te se u Madridu publici obratila putem video-linka. Isto je učinila i nedavno kada su predstavnici Bugarske, Roni Romero i Intelidžent mjuzik prodžekt, posetili Beograd, te se na njihovoj konferenciji za medije takođe uključila putem videa.

Konstrakta će na Evroviziji nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri, 12. maja.

- Advertisement -

Konstrakta sve bolja na kladionicama

Takmičiće se za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

Tokom prve polufinalne večeri, 10. maja, takmičiće se Albanija, Litvanija, Švajcarska, Slovenija, Hrvatska, Ukrajina, Bugarska, Moldavija, Portugal, Austrija, Grčka, Norveška i Jermenija.

Veliko finale ovogodišnje Evrovizije biće održano u subotu, 14. maja u Torinu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti