KON: Skandirali su da sam Mengele i ustaša, to im nikada oprostiti neću! NIKADA!

Obavezno pročitajte

Epidemiolog Predrag Kon naglasio je da korona mere moraju biti mnogo rigoroznije i najavio mogućnost da se kovid propusnice produže na trajanje od 24 sata.

Kon je naglasio da je epidemiološka situacija takva da traži rigorozne mere.

„Ljudi se još nisu organizovali da kontrolišu kovid propusnice, ali mislim da to neće dugo trajati. Rasprava o tome da li je to u skladu sa ljudskim pravima trajala je dugo i protestanti za ljudska prava u ovom slučaju nisu u pravu. Posebno ću im odgovoriti vezano sa sinoćne proteste. Situacija je takva da traži restriktivne i žestoke mere. Ako mere budu 24 sata videće se poboljšanje. A to će se uskoro i desiti“, rekao je Kon za Kurir, prenosi Blic.

- Advertisement -

Epidemiolog se osvrnuo i na proteste građana protiv kovid propusnica koji se već danima održavaju u večernjim časovima ispred Skupštine grada Beograda.

„Moram jasno da kažem. Tu se skandiralo da sam ustaša i to veze sa istinom nema. Skandiralo se da sam zlikovac. To takođe veze sa istinom nema, ja sam epidemiolog, zlikovac je virus, a oni su se svrstali uz zlikovca. To treba da im bude jasno. Obraćam se svim građanima Srbije: Ne svrstavajte se uz zlikovce! Skandirali su da sam Mengele, a on se smatra najgorim zlom što postoji, to im zbog porekla nikada oprostiti neću. Na kraju su skandirali „uhapsite Kona“. Zašto da me bilo ko uhapsi? Da li je to zbog kovid propusnica? Stava prema vakcina? Ne! Nema apsolutno razloga da me bilo ko uhapsi“, rekao je Kon.

Nakon što su se na društvenim mrežama pojavile pretnje upućene virusologu Milanu Šekleru zbog njegovih stavova o koronavirusu i vakcinaciji, više desetina građana, koji se protive uvođenju kovid propusnica, okupilo se ispred zgrada u kojima žive neki od članova Kriznog štaba u Beogradu i Nišu, uzvikujući uvrede i tražeći njihove ostavke.

SourceNova RS

1 COMMENT

  1. Hteli su samo da te uvrede kako ne razumeš. Nisi ti ni ustaša ni Mengele. Nisi ti ni doktor. Ti si samo plaćeni stručni saradnik farmaceutske mafije i radiš ono što ti se naredi. Jadni,mali čovečuljak koji hoće da bude veliki i da se igra generala. Ti boluješ od kompleksa manje vrednosti pa u svojim očima pokušavaš da se izdigneš. Uzalud. Postižeš kontraefekat.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: Srbija je jedna od retkih koja sme da kaže istinu, male zemlje srećne što je neko smeo da to da izgovori

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon govora pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija, da je Srbija jedna od...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: