3.9 C
Belgrade
sreda, 1 decembra, 2021

KON HOĆE OPET LJUDE POD PROZOROM: I četvrtu dozu treba da prime neki, nije to mali broj ljudi!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

On je objasnio da treću dozu treba ranije da prime oni koji imaju neko oboljenje koje izaziva smanjeni imuni odgovor.

„Te osobe treba da prime treću dozu ranije, 28 dana posle druge. Oni imaju posle treće doze razmak od pet meseci do četvrte doze. Zato se sada spominje četvrta doza, to je ona buster doza, pojačanje“, rekao je Kon. Upitan ko su kandidati za četvrtu dozu, objasnio je da to nije tako mali broj ljudi.

„Ima dosta ljudi koji boluju od malignih bolesti i koji pripadaju onima koji imaju oboren imunitet“, naveo je. Komentarišući to što su ga ispred stana u kojem živi nazivali „Mengele“, Kon je rekao da antivaksera ima malo i da ih doživaljva kao svoje neprijatelje.

- Advertisement -

On je istakao da je dobio veliku podršku, kao i da zna da ništa ne radi pogrešno. „Razlog je što znam šta radim i zašto radim. Samo je to suština. Znam da nisam nijedno od onoga što su skandirali.

Znam da ne pripadam njihovim pogrešnim i naopakim razlozima za taj bes. Te poruke sam primao i dok sam bio aktivan na Fejsbuku. Oni su zaista moji neprijatelji, iako ih ima malo. Ja ne mogu da vam objasnim koliku sam podršku dobio“, poručio je Kon.

- Advertisement -
Source021
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti