-0.7 C
Belgrade
utorak, 7 decembra, 2021

VUČIĆ O RAZBIJANJU SNS PROZORA: Da im je neko lupio dva šamara, organizovali bi proteste STOP krvavim šamarima!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je kao „bedno licemerje“ kada dvojica, kako je rekao, „nervoznih tajkuna pravdaju i finansiraju divljaštvo“.Foto: Beta (Amir Hamzagić)On je poručio da je „Srbija pravna država“ i da će „za protivpravno delovanje svako dobiti zaslužene kazne“. 

Vučić je to rekao odgovarajući na pitanje da prokomentariše saopštenje studenata koji su razbili prozore na prostorijama SNS u Novom Sadu i kako vidi njihove navode da je u pitanju akt demokratije kako se ne bi ponovile greške iz prošlosti.

„Samo govorim o bednom licemerju i kakvi su dvostruki aršini kako i divljaštvo možete da pravdate kada je u političkom interesu nervoznih tajkuna koji su na mnogo para računali, a te pare nisu mogli da opljačkaju u međuvremenu“, izjavio je Vučić i ocenio da im „onaj ko je čuvao Srbiju od takvih tajkunskih interesa najviše smeta“.

- Advertisement -

On je upitao i „šta bi se desilo da su dvojica aktivista SNS razbijali prozore političkih protivnika“, ali dodao i da se to nije dogodilo. Upitao je i „šta bi se desilo da je neko udario dva šamara napadačima na prostorije SNS i da je rekao da je to bio demokratski odgovor na razbijanje prozora“.

 „Oni bi rekli stop krvavim šamarima“, izjavio je Vučić. „Svako protivpravno delovanje će biti kažnjeno“, rekao je Vučić, napominjući da se sa političkim uverenjima izlazi na izbore i zaokružuje lista kandidata koju želite.

- Advertisement -
Source021
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti