20.1 C
Belgrade
ponedeljak, 27 juna, 2022

KO NE TRUBI TAJ JE VUČIĆ: Narod nikada glasniji! Ogromne kolone na ulicama, diktatoru je odzvonilo! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Zvezdara, Dušanovac, Voždovac, Čukarica… Stanovnici, tačnije vozači, brojnih beogradskih opština su digli glas, pa su sirenama reagovali na transparent „Ko ne trubi, taj je Vučić“, koji su isticali aktivisti Stranke slobode i pravde. Na taj način su Beograđani jasno poručili predsedniku SNS šta misle o njemu, i to šest dana uoči izbora.

Da se naprednjacima drma fotelja u prestonici, odavno je moglo da se nasluti. Jednostavno, Beograđani neće više da trpe bahatost SNS-ovaca, prekopavanje ulica, troškarenje novca svih građana, preslaganje kockica, pa su jasno i glasno digli glas. 

- Advertisement -

U petak su brojni vozači trubili, reagujući tako na transparent „Ko ne trubi, taj je Vučić“. A ista slika je viđena i ovog ponedeljka. Sada su sirene bile još glasnije, doprevši tako do Andrićevog venca.

U brojnim opštinama je sprovedena ta akcija, trubili su vozači na Zvezdari, glasno je bilo na Voždovcu, sirene su se čule i na Dušanovačkoj pasareli, nije bilo mira ni na Čukarici…

Sve ovo govori u prilog tome da se Beograd probudio, da neće više da trpi bahatost naprednjačkih kadrova, a što samo svedoči u prilog tome da je naprednjacima odzvonilo.

- Advertisement -

Sada su to pokazali meštani sirenama, u nedelju, 3. aprila će to imati priliku da urade i olovkama…

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti