KAKO JE MRĐAN BAJIĆ POSTAO AKADEMIK UMESTO EMIRA KUSTRURICE

Obavezno pročitajte

Srpska akademija nauka i umetnosti krije mnoge mračne tajne. Jedna od njih je kako je Mrđan Bajić postao akademik umesto Emira Kusturice.

- Advertisement -

Naime, zahvaljujući svojoj homoseksualnoj vezi sa pokojnim akademikom Vladimirom Veličkovićem iz Pariza, kojem je u postelji ispunjavao i najbolesnije homoseksualne fantazije, Bajić je uspeo da se „probije“ i stekne status dopisnog člana SANU.

Interesantno je da je u to vreme, jedan od kandidata za prijem u Odeljenje umetnosti SANU bio i naš proslavljeni režiser Emir Kusturica, ali očigledno Emir nije raspolagao „adutima“ koji su se u to vreme vrednovali za prijem u navedeno odeljenje.

Danas Bajić preti drugim akademicima i bahato se poziva da ima podršku homoseksualnog lobija iz zemlje i inostranstva, neretko se neosnovano pozivajući i da uživa podršku predsednice Vlade Srbije.

Da li Bajić smatra da će zauvek ostati mlad i biti u stanju da izdrži sve psihofizičke izazove koji proističu iz homoseksualnog odnosa, ili je svestan da dolaze mlađi, koji su spremni da ponude više od njega, vreme će pokazati.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu