DRAGAN MURAR DEFINITIVNO ĆE POTOPITI PODMORNICU

Obavezno pročitajte


Dragan Murar zv. Muki, dugogodišnji hrabri i nepokolebljivi politički veteran iz Obrenovca, definitivno je rešio da politički „ugasi“ tzv. advokata Čedomira Stojkovića, u Valjevu poznatijeg kao „Čeda podmornica“.

Čeda Podmornica


- Advertisement -

Naime, „Čeda podmornica“ je nedavno angažovao „Mukija“ da preotme NVO „Rusko demokratsko društvo“ kojim trenutno rukovodi ruski dezerter Pjotr Nikitin, u narodu poznatiji kao „Ludi Pera“.

Ludi Pera


Međutim, problemi su nastali kada je Stojković odbio da refunfira „Mukiju“ troškove i naknadu za njegovog zamenika, koji je kao i „Muki“ iz Obrenovca, i koji se na nedavno održanom antiputinovskom protestu u Beogradu, pojavio iza govornika i jeo (o tom događaju, izveštavali su brojni mediji u zemlji i inostranstvu).

Možda u ovome i leži odgovor, zašto „Čeda podmornica“ učestalo menja adrese boravka u Beogradu. Ali isto tako mora i da zna, „Muki“ će pre ili kasnije doći po svoje.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Akademik Nebojša Lalić na prodaju

Akademik Nebojša Lalić, koji se na predstojećim izborima za novo rukovodstvo SANU, kandidovao za novog generalnog sekretara Akademije, ponudio...

Još priča na sličnu temu