14.8 C
Belgrade
ponedeljak, 27 septembra, 2021

IZRAELSKI RABIN: „Vakcine pretvaraju ljude u gejeve, Fajzer je zločinačka organizacija“

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Izraelski rabin Danijel Asor koji ima veliki broj pratilaca na društvenim mrežama, upozorio je ljude da „ne primaju vakcinu protiv koronavirusa, jer će zbog nje da postanu gejevi“.
On je rekao i da je celokupna svetska vakcinacija delo „zle svetske vlade“, koja želi da „uspostavi novi poredak u svetu“.

„Svaka vakcina napravljena od embrionalnog supstrakta, a mi o tome imamo dokaze, izaziva obrnute tendencije. Vakcine se uzimaju iz embrionalne podloge, a to su radili i ovde“, napisao je u svom saopštenju, aludirajući na homokseksualnost, prenosi portal Israel Hayom.

Nakon neosnovanog uspostavljanja između vakcine i homoseksualnosti, Asor je nastavio da tvrdi da ima istina u raznim teorije zavere u vezi sa pandemijom kovida 19.

- Advertisement -

Svetsku zdravstvenu organizaciju i kompanije koji razvijaju vakcine, kao što su Fajzer i BioNTech Rabin je nazvao „zločinačkim organizacijama“, tvrdeći da je virus „namerno pušten kako bi se smanjila globalna populacija“.

Iz izraelske gej organizacije Havruta, dali su sarkastičan odgovor na ovakve neosnovane Asorove tvrdnje, rekavši da ako vakcina menja seksualnu orijentaciju osobe, onda jedva čekaju da pozdrave nove članove.

- Advertisement -
SourceB92
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti