PENZIONER SE ODREKAO 5000 DINARA: Vučić mu vratio novac i dodatno ga ponizio

Obavezno pročitajte

Predsednik Aleksandar Vučić poslao je 5.000 dinara penzioneru Miletu Deliću, nakon što mu je Delić taj novac namenjen za pomoć penzionerima vratio, izražavajući protest zbog novca koji je država oduzela starijim građanima.

Kako piše Danas, predsednik Vučić poslao je Deliću novac poštanskom uputnicom, sa adrese Andrićev venac 1, 18. januara 2021. godine mna isti način na koji je njemu Delić u dva navrata vraćao pomoć za penzionere.

vucic
Foto: N1

Delić, inače, instruktor u penziji privukao je pažnju javnosti kada je u novembru 2016. godine prvi put vratio Vučiću jednokratnu pomoć koja je isplaćena penzionerima u iznosu od 5.000 dinara, dok je na snazi bio Zakon o smanjenju penzija radi mera štednje. Isti potez Delić je napravio u decembru prošle godine, kada je država isplatila penzionerima po 5.000 dinara pomoći u krizi izazvanoj pandemijom.

- Advertisement -

Povodom novog Vučićevog gesta, u izjavi za Danas Delić kaže da je napravljen u tišini, jer je svestan da javno nema čime da se pohvali.

Aleksandar Vučić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

“Preovladava njegova potreba da se prikaže u pozitivnom, veličanstvenom, svetlu kao spasitelj, bez obzira na sva nepočinstva koja stvara. To se videlo i u njegovom nastupu kod Stamatovića i kod Dude Ivkovića, on sve radi kako bi stekao popularnost. Tako sada pokušava da stekne popularnost i kod penzionera, preko mene, ali mislim da ovde neće proći”, rekao je Delić i dodao da penzioneri treba da urade isto što i frilenseri nedavno, da održe protest na kojem će tražiti nazad svoj novac.

SourceNova RS

Ostavite komentar

Najnovije objave

Milioni na protestima u Francuskoj, privedeno 80 osoba, povređena 123 policajca

PARIZ – U Francuskoj su danas na protestima zbog reforme penzija povređena 123 policajca i žandarma i privedeno je više...

Još priča na sličnu temu