31.9 C
Belgrade
ponedeljak, 26 jula, 2021

IZDAJNICI: Nebojša Stefanović pregovara sa okupatorom o satiranju srpske vojske!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ministri odbrane Srbije i Velike Britanije, Nebojša Stefanović i Ben Volas, razgovarali su danas u Beogradu o unapređenju saradnje.

Oni su se saglasili da je današnji sastanak od izuzetnog značaja za dalji razvoj odnosa Srbije i Velike Britanije u oblasti odbrane i za unapređenje ukupnih odnosa dve zemlje, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Stefanović je zahvalio Volasu što je prihvatio njegov poziv da poseti našu zemlju i izrazio zadovoljstvo što ima priliku da bude domaćin prve posete britanskog ministra odbrane Srbiji, navodi se u saopštenju.

- Advertisement -

Oni će danas potpisati Aranžman o unapređenju saradnje u oblasti odbrane.

Volas se prethodno sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Ministar odbrane Velike Britanije Ben Volas doputovao u dvodnevnu posetu Srbiji

- Advertisement -

Ministar odbrane Nebojša Stefanović dočekao je danas na Vojnom aerodromu „Pukovnik pilot Milenko Pavlović“ u Batajnici ministra odbrane Velike Britanije Bena Volasa, koji je doputovao u dvodnevnu posetu Srbiji.

Stefanović je poželeo dobrodošlicu svom kolegi i izrazio zadovoljstvo zbog prve zvanične posete britanskog ministra odbrane Srbiji, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Volas će se tokom dana sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a zatim će uslediti zvanični razgovori delegacija dva ministartva odbrane.

Stefanović i Volas će sutra položiti vence kraj spomen-kosturnice branilaca Beograda 1914-1918. godine i na Vojnom groblju Komonvelta, a prisustvovaće i Danu visokih zvanica na vežbi „Platinasti vuk 2021“ u bazi „Jug“ kod Bujanovca.

- Advertisement -
SourceAgencije
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti