31.9 C
Belgrade
ponedeljak, 26 jula, 2021

IZDAJNICI: Nebojša Stefanović pregovara sa okupatorom o unapređenju vojne saradnje!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ministri odbrane Srbije i Velike Britanije, Nebojša Stefanović i Ben Volas, razgovarali su danas u Beogradu o unapređenju saradnje.

Oni su se saglasili da je današnji sastanak od izuzetnog značaja za dalji razvoj odnosa Srbije i Velike Britanije u oblasti odbrane i za unapređenje ukupnih odnosa dve zemlje, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Stefanović je zahvalio Volasu što je prihvatio njegov poziv da poseti našu zemlju i izrazio zadovoljstvo što ima priliku da bude domaćin prve posete britanskog ministra odbrane Srbiji, navodi se u saopštenju.

- Advertisement -

Oni će danas potpisati Aranžman o unapređenju saradnje u oblasti odbrane.

Volas se prethodno sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Ministar odbrane Velike Britanije Ben Volas doputovao u dvodnevnu posetu Srbiji

- Advertisement -

Ministar odbrane Nebojša Stefanović dočekao je danas na Vojnom aerodromu „Pukovnik pilot Milenko Pavlović“ u Batajnici ministra odbrane Velike Britanije Bena Volasa, koji je doputovao u dvodnevnu posetu Srbiji.

Stefanović je poželeo dobrodošlicu svom kolegi i izrazio zadovoljstvo zbog prve zvanične posete britanskog ministra odbrane Srbiji, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Volas će se tokom dana sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a zatim će uslediti zvanični razgovori delegacija dva ministartva odbrane.

Stefanović i Volas će sutra položiti vence kraj spomen-kosturnice branilaca Beograda 1914-1918. godine i na Vojnom groblju Komonvelta, a prisustvovaće i Danu visokih zvanica na vežbi „Platinasti vuk 2021“ u bazi „Jug“ kod Bujanovca.

- Advertisement -
SourceAgencije
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

  1. Da li su se predsednik i ministar odbrane setili da pitaju britanskog ministra odbrane da li je tačan podatak iz arhive britanskih spoljnih pslova da je Ante Pavelić bio čovek MI6? Da li su se setili da pitaju zbog čega Britanija nije reagovala kod Vatikana da obuzda Hrvate u II svetskom ratu, iako su znali za zločine u Jasenovcu, jer je za njih znao kralj u egziu (koji je o tome upoznao Ruzvelta ’42, takođe bez odjeka). Sa krvnicima, koji su i prethodno pravili Albaniju da Srbija ne izađe na more i koji su huškali Bugare da napada srpsku vojsku, nema saradnje. Moguće je samo igrati otvorenih karata, a to znači da im se otvoreno kaže da znamo da su podlaci.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: