IVICA DAČIĆ: SPS nije za uvođenje sankcija Rusiji, čvrsto podržava politiku Vučića

Obavezno pročitajte

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da ta stranka čvrsto podržava stav Saveta za nacionalnu bezbednost (SNB) i osuđuje kršenje teritorijalnog integriteta Ukrajine, ali da nije za uvođenje sankcija Rusiji.

„Tu politiku javno vodi i iznosi predsednik Aleksandar Vučić, a SPS je čvrsto podržava, poštujući stav da je nacionalni interes Srbije najvažniji i da je njena budućnost naš prioritet“, rekao je Dačić za list Politika.

- Advertisement -

Ministar privrede Rade Basta koji je izabran kao kadar Jedinstvene Srbije (JS) na koalicionoj listi SPS-JS, juče je pozvao ostale članove Vlade Srbije da se izjasne o sankcijama, ocenivši da Srbija već plaća visoku cenu neuvođenja sankcija Rusiji i da je to neizdrživo.

Predsednik JS Dragan Marković Palma za Politiku je rekao da je Basta izneo lični stav i da je ta stranka protiv uvođena sankcija bilo kome.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

MIROLjUB MILANOV KONTROVERZNI UČESNIK EMISIJE „PROVODADžIJA“ NA METI FEHLINGERA I STOJKOVIĆA

Nakon skandaloznih internet objava funkcionera EU Gunter Fehlingera (Gunther Fehlinger), našoj redakciji je obratio Miroljub Milanov iz Niša, koji...

Još priča na sličnu temu