Tuča naprednjaka u Nišu (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Tokom unutarstranačkih izbora za predsednika Mesnog odbora niške opštine Medijana među naprednjacima je došlo do verbalnog, a zatim i fizičkog obračuna među članovima odbora, nakon čega je intervenisala i policija.

Kako smo nezvanično saznali, u sukob su upali Dragan Đorđević, direktor Pošte, i njegov sin Aleksandar, koji je većnik u Opštini Medijana, sa Dejanom Andrejevićem, nekadašnjim direktorom niškog Vodovoda i još nekoliko lica. Obračun je trajao duže vreme, tokom sukoba se pojavljuju mlađi muškarci sa kapuljačama, a događa se i otimanje oko spiska.

- Advertisement -

Sve se to dešava naočigled dece koja su sa roditeljima došla na glasanje.

Problem su zapravo glasovi za jednog od dva ponuđena kandidata za mesto predsednika mesnog odbora, a na snimku se čak čuje jedna žena koja nekoga pita zašto jedna poznanica nije glasala za Dragana. Muškarac joj odgovara da je to zato što su joj obećali posao.

U poslednje vreme među dve naprednjačke struje u Nišu vlada rat i borba za prevlast oko izbora predsednika mesnih odbora. Iako se još uvek zvanično ne zna potencijalni kandidat za predsednika GrO Niš, pominju se sadašnji direktor UKC Niš Zoran Perišić i aktuelni načelnik Nišavskog okruga Petar Babović. Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski naizgled se ne meša u ovaj izbor i mudro ćuti.

Ovo, inače, nije prva tuča naprednjaka poslednjih meseci. Nedavno, odnosno krajem godine, izbio je fizički sukob između Miloša Banđura i Marka Simova.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu