ISTI DEDA EDVARD: Bakarec objavio fotomontažu Marinike i Belivuka!

Obavezno pročitajte

Šta očekivati od Nebojše Bakareca, nekad perjanice DSS, a sada poslanik SNS, ako mu je predak Edvard Bakarec – ustaški natporučnik iz Osijeka i prvi odlikovan fašističkim ordenom „Željezni križ” po dolasku u Rusiju. Nebojšin brat, a Eduardov sinovac Eduard Bakarec mlađi je u maniru strica bio zapovednik Osijeka 1991. godine i brigadir (brigadni general) vojske Hrvatske u poslednjem ratu.

A budući da je Vučić jasno rekao da njegovi nisu bili u Drugom svetskom ratu „ni partizani, ni četnici“, a za najbližu saradnicu je postavio unuku ustaškog satnika, nije ni čudo što mu je Bakarec mezimče.

Povodom poslednjeg ispada Eduardovog unučeta i najnovijeg napada na Mariniku Tepić, Dragan Đilas je ispred Stranke slobode i pravde poslao saopštenje, koje objavljujemo u celosti:

- Advertisement -

„Članovi Srpske napredne stranke i njeni „analitičari“ dobili su nalog od Aleksandra Vučića da svakodnevno ugrožavaju bezbednost i život potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, napisao je u saopštenju predsednik SSP Dragan Đilas.

„Svoje krvave tragove o povezanosti sa mafijom i Belivuk klanom pokušavaju da prikače opoziciji svakodnevnim lažima i fotomontažama. Tako je danas visoki funkcioner i narodni poslanik SNS Nebojša Bakarec objavio monstruoznu fotomontažu na kojoj su Marinika Tepić i uhapšeni Veljko Belivuk prikazani u prijateljskoj atmosferi, a Marinika označena kao Belivukova „seka“. To što Nebojša Bakarec pokazuje ozbiljne znake mentalne poremećenosti, ne lišava ga odgovornosti, jer je ovakvu laž plasirao svesno i sa jasnom namerom“.

Odmah potom je istu fotomontažu objavio i „medijski ekspert“ Nebojša Krstić, ističe Đilas, koji već dugo učestvuje u propagandi stalnog insinuiranja kako je Tepićeva „ikona“ mafije“.

„Sada je jasno da su naprednjaci spremni na sve moguće zloupotrebe da bi sačuvali vlast u čijem je osvajanju i čuvanju aktivno učestvovao i klan Veljka Belivuka“.

„Svakoga dana dok SSP ohrabruje ljude po Srbiji i uvećava podršku građana, izloženi smo napadima organizovanih od strane Srpske napredne stranke. To nisu nezadovoljni građani, već angažovani provokatori koje SNS upošljava da nas vređaju i napadaju. U nedostatku Belivuk klana, dok ne dogovore ko će ubuduće obavljati poslove za koje su bili zaduženi Belivuk i ekipa, SNS se opredelio za pokret Levijatan“, rekao je Đilas i pozvao nadležne da reaguju.

„Još jednom pozivam sve zaposlene u nadležnim institucijama u Srbiji da počnu da rade svoj posao, da zaustave progon opozicije i sankcionišu strašne pretnje koje dolaze od članova SNS. Ukoliko to ne urade, neće sutra biti na udaru samo Zakona o lustraciji, već i zakona kojima se sankcioniše krivična odgovornost onih koji nisu postupali u skladu sa svojom dužnošću“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

POLICIJA U NIKŠIĆU PRIVELA AKTIVISTE DPS-a

Pre pola sata, policija u Nikšiću je privela nekoliko aktivista DPS-a koji su pokušali da kupe glasove za odlazećeg...

Još priča na sličnu temu