19 C
Belgrade
ponedeljak, 15 avgusta, 2022

NOGO RASKRINKAO LAŽI SVEDOKA-SARADNIKA REŽIMA Slučaj Belivuk dobija epilog!(DOKAZ)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

U novom broju NIN – a, objavljen je deo iskaza Bojana Hrvatina, svedoka saradnika u postupku protiv klana Velje Nevolje. Svedok je izjavio da se sa Belivukom i Miljkovićem sretao u kući Darka Šarića, ispod Belog dvora u Lisičijem potoku, i da su mu tu ispratili novac za učešće u likvidaciji Radojevića. Šarić je tu kuću ustupio Belivuku preko zajedničkog advokata Dejana Lazarevića.

Problem je što je tu kuću Šariću odzela država 2011. godine i od tada tamo niko ne boravi. Ako je svedok slagao na najbebignijoj stvari u iskazu, onda tek nema kredibilitet za ostalo, piše političar Srđan Nogo na Tviteru.

„Novac sam dobio kada sam otišao u kuću u Lisičijem potoku, kod Belog dvora. U kuću koju su koristili Veljko i Marko, a koju im je dao na korišćenje advokat Dejan Lazarević, a koja je vlasništvo Darka Šarića“, pričao je Hrvatin u iskazu, a objavio NIN.

- Advertisement -

Pa da proverimo…

belivuk,
Naša Borba

Aleksandar Vučić je stvarno „genije“, baš kao i njegov Volin. Ajde pakujte četkice i pidžame, ovo je definitivno vaš kraj. Kakvi su dokazi Velja Nevolja i ekipa izlaze iz pritvora do kraja godine, poručio je Srđan Nogo na Tviteru.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti