SAHRANU DA NE ISPOŠTUJU: Mišina udovica očajna zbog “Čorbe”!

Obavezno pročitajte

Na poslednjem ispraćaju Miše Aleksića, basiste legendarne rok grupe Riblja čorba, nisu se pojavili članovi ovog benda, zbog čega pokojnikova supruga nije krila razočarenje pred opelo.

Naime, udovica Miše Aleksića se neposredno pred opelo na ivici suza i vidno uznemirena požalila prijateljici koja je došla da izjavi saučešće zbog toga što članovi Riblje čorbe, čiji je deo dugi niz godina bio i njen suprug, nisu došli rekvaši:

miša aleksić
“Razumem sve, ali mogli su da dođu. Razumem da će održati koncert u njegovu čast, ali mogli su danas da ispoštuju”, konstatovala je razočarano supruga preminulog muzičara.

- Advertisement -

Inače, članovi benda Riblja čorba tokom jučerašnjeg dana su se oglasili saopštenjem u kome su naveli da zbog trenutne epidemiološke situacije neće prisustvovati poslednjem ispraćaju kolegi i prijatelju.

ČORB,

“Dragi prijatelji, teško je naći nekog ko Mišu voli više od nas. I ne možemo da se pomirimo s tim da ga više nema. Znamo da je Miša umro od posledica podmukle i nevidljive bolesti. Umro je nepotrebno. Znamo da nije potcenjivao ovo zlo. Nosio je masku i čuvao se. Kovali smo planove za budućnost, za koju smo verovali da je imamo.

Zlo zvano korona virus je i dalje među nama, više nego ikad, i zato smatramo obavezom da vam saopštimo da članovi Riblje Čorbe neće u sredu prisustvovati kremaciji. Verujemo da ni Miša ne bi dozvolio da se ugrozi bilo čije zdravlje, bilo čiji život. Kad ova pošast prođe, zajedno ćemo ožaliti našeg i vašeg Mišu koncertom u njegovu čast. Budite odgovorni i zdravi. Voli vas Riblja Čorba”, navedeno je u saopštenju članova Riblje čorbe.

Miša Aleksić je zbog koronavirusa hospitalizovan 13. novembra u KBC Bežanijska kosa, gde je i preminuo 29. novembra.

Od Miše su se oprostili i njegovi prijatelji i kolege, među kojima je i Bora Đorđević, kolega iz benda, kao i Momčilo Bajagić Bajaga.

SourceNova RS

Ostavite komentar

Najnovije objave

GLASAČKA DIJASPORA IZ LUKSEMBURGA I HANOVERA PREVARENA

Po starom dobro oprobanom receptu računovođe DPS-a i ovog puta ostaviće glasače iz dijaspore na cedilu. Koliko DPS vodi računa...

Još priča na sličnu temu