16.3 C
Belgrade
utorak, 17 maja, 2022

IPSOS ZAVRŠIO: Vučić presuđuje Nebojši Stefanoviću

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Završeno je istraživanje javnog mnjenja na velikom telefonskom uzorku, koje je od IPSOS-a naručio Aleksandar Vučić lično. Fokus je bio na Stefanović dr Nebojši i njegovim aferama. Prema našem pouzdanom izvoru, Vučić je čekao rezultate istraživanja da bi doneo konačnu presudu dr Stefanoviću.

Veći broj čitalaca Direktno.rs proteklih dana našao se u IPSOS-ovom slučajnom telefonskom uzorku za istraživanje javnog mnjenja. S obzirom na to da IPSOS gotovo svakodnevno radi istraživanja po Vučićevom nalogu, to ne bi bilo ništa čudno da se u upitniku nije nalazilo više pitanja u vezi sa ministrom odbrane i što je još značajnije, bivšim ministrom policije Stefanović dr Nebojšom.

Ispitanici su bili veoma iznenađeni jer su više od 20 minuta odgovarali na pitanja oko Stefanovića, a iznenađenje je bilo još veće jer se najveći deo pitanja odnosio na njegove afere i stavove ispitanika prema njegovom poštenju, korumpiranosti, odgovornosti za povećanu stopu kriminala, ubistva, mafiju u policiji…Nebojša Stefanović i Aleksandar Vučić FOTO: ATA ImagesNebojša Stefanović i Aleksandar Vučić FOTO: ATA Images

- Advertisement -

Svi koji poznaju Vučića, veoma dobro znaju da sve, ali ama baš sve odluke donosi nakon istraživanja javnog mnjenja i procene uticaja tih odluka na njegov lični rejting.

Kao i za celokupno Vučićevo partijsko i biznis okruženje, za Stefanović dr Nebojšu vezuje se na stotine afera, ali to velikog vođu preterano ne zanima i to nije nikakav kriterijum. Za njega je bitna samo njegova lična i neograničena vlast koja podrazumeva bespogovornu poslušnost saradnika i borbu za njegov lični rejting, i to svim sredstvima.

I zato- biće kako IPSOS kaže, to svi znaju, pa i Stefanović dr Nebojša

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti